Forskjeller mellom grunnleggende og pH-nøytral hudpleie

Vi har alle hørt om det alkaliske kostholdet. Det anbefales av mange eksperter som den bedre måten å komme i god fysisk form og se yngre ut.

Til sammenligning er grunnleggende kosmetisk pleie en relativt ny måte. Vi ønsker å vie oss til dette i dag, fordi det for mange mennesker kan representere den rette veien til drømmen.

Tips for vakker hud 

grunnleggende hudpleie vakre hudtips

Vi bruker en sammenligning for å forklare de spesielle egenskapene ved alkalisk hudpleie. Vi viser forskjellene til PH-nøytral hudpleie.Vi gjør dette av to grunner: For det første, basert på en slik parallell, blir særtrekkene tydelige. I tillegg vil du ikke lenger forveksle alkaliske og PH -nøytrale skjønnhetsprodukter – noe som har skjedd altfor ofte i det siste.

Spesielle egenskaper ved alkalisk hudpleie

grunnleggende hudpleie vakre hudtipper ansiktspleie

Egentlig er de to forskjellige teorier innen skjønnhetspleie. De er basert på forskjellige filosofier og holdninger til livet.

Men slik at du kan velge en passende variant for deg selv, bør du vite svarene på følgende spørsmål på forhånd: Hvilken hudtype har du?

Hvorfor har hudpleieproduktene forskjellige pH -nivåer?

grunnleggende hudpleie ansiktspleie kosmetiske produkter

For mer enn et århundre siden oppdaget forskere at huden var høy i surhet. PH -verdien er vanligvis rundt 5,5, mens vannets verdi er rundt 7. Denne verdien kan variere avhengig av alder, hudtype og kjønn. Surheten i huden din bestemmes av det som kalles surmantelen.

PH-nøytral hudpleie

Alkalisk hudpleie ansiktspleie organisk såpe

PH-nøytral refererer til å strebe etter et nøytralt, dvs. verken syre eller basisk nivå. PH -verdiene som er typiske for huden, bør ikke endres radikalt.

Normal såpe har PH 9. Jo høyere denne verdien er, jo tørrere blir ansiktet når du bruker såpe. Inntil for noen år siden ble det antatt at syremantelen regenererte etter omtrent en time. Nå vet vi at denne prosessen tar mye lengre tid.

Hva er en pH -nøytral såpe 

grunnleggende hudpleie ansiktspleie såpe nøytral ph

Med alkalisk hudpleie antas det at syreverdien i huden er å betrakte som ufarlig. Det antas at kroppen har den naturlige evnen til å kompensere for dette.

Med alkalisk hudpleie anses surheten i huden å være ufarlig

Alkalisk hudpleie ansiktspleie vaske ansikt

Han er vant til det fordi vi stort sett bruker sur mat i hverdagen.

Syrene har en viktig funksjon i kroppen. Disse sprer seg til huden i form av en sur mantel. Dette miljøet stopper bakterier, sopp og andre mikroorganismer som er skadelige for menneskekroppen.

Det er også en mye lengre erfaring bak alkalisk hudpleie. For eksempel er det bevist at dette ikke forårsaker allergi. Disse forekommer absolutt i PH hudpleie.

Ansiktsmaske for feilfri hud

grunnleggende hudpleie vakker hud tips ansiktsmaske

Alkalisk hudpleie er avhengig av kroppens naturlige mekanismer og dets evne til å regenerere. Det tilsvarer mer de nåværende motetrendene innen skjønnhetspleie: Etter noen tiår med erfaring anses for mye forstyrrelser i kroppens naturlige prosesser å være feil.

Ansiktspleie og aktuelle motetrender

alkalisk hudpleie ansiktspleie ansiktskrem