Vil du leve sunt fra begynnelsen av det nye året? Eller på en sunnere måte, hvis du allerede gjør det på en eller annen måte … Du er ikke i det hele tatt alene med dette prosjektet, men du vil være en av få hvis du virkelig implementerer det som er planlagt. Det er ikke umulig eller meningsløst å bytte til en sunnere livsstil fra januar og utover. Alt du trenger å gjøre er å formulere nyttårsforsettene dine realistisk og i harmoni med dine virkelige behov. Det er en sunn holdning, dette er sunne bestrebelser! Vi har noen eksemplariske nyttårsforsetter for deg. Vi tror disse punktene kan være gode eksempler på sunne og realistiske bestrebelser.

Flere farger gjør livet sunnere og vakrere!

sunt liv lykkelig på sjøen

Lev sunt med flere farger

Flere farger i interiørdesign, i klær og også i menyen din! Dette er et enkelt prinsipp, men det kan føre til mange positive konverteringer. I interiøret kan du friske opp stemningen uten å bruke mye penger. Fargede klær vil forandre bildet ditt og kanskje øke din selvtillit.

Denne bekvemmeligheten vil motivere deg til å spise sunnere, og dette fungerer spesielt godt med sunn mat som grønnsaker og frukt i forskjellige farger.

Mer underholdning – også et godt tips for det nye året!

Lev sunt sammen for sport

Nye sunne oppskrifter

Det sunne kostholdet kan være veldig velsmakende. Litt mer: du kan bare leve sunt på lang sikt hvis du spiser deilig. Det er mange deilige oppskrifter som er en del av god ernæring og hjelper deg å gå ned i vekt. Så et godt nyttårsforsett ville være å lage en liste over dem.

Ønsker du flere høytidelige øyeblikk?

lev sunt nytt år med mye mer glede

En enkel øvelse å gjøre hver dag

Å trene intenst hver dag er sannsynligvis urealistisk for de fleste. Ikke bare mangel på motivasjon står i veien, men også den stressende hverdagen med mange oppgaver. Men det er visse effektive øvelser du må gjenta 10 eller 20 ganger for å få gode resultater. Noter det og hold det fast!

spise salat leve sunt

En stor salat om dagen

Salatene er rike på vitaminer og mineraler. Hvis du velger å spise det ene måltidet regelmessig, vil du ha mindre appetitt på usunn mat. På nyttår, planlegger du å spise minst en salat om dagen. Naturligvis vil dette på sikt endre din holdning til sunt kosthold til det bedre. Selv under trening vil du legge merke til at en salat noen ganger kan gi deg mer energi enn sjokolade.

Hver sesong bør du holde deg ute lenger!leve sunt et flott par

Tilbring mer tid i frisk luft

Noen mennesker liker å trene utendørs. Andre liker bare å gå en tur. Uansett, når du bruker mer tid borte fra hjemmet, føler du deg mye mer positiv og full av energi. Noen ganger kan en shoppingtur eller en kaffetime med venner i byen være nok. Parker og andre grønne fasiliteter eller naturområder er ideelle for utendørsaktiviteter.

Litt mer trening gjør en stor forskjell for et sunnere liv!

et sunt liv som løfter vekter

5 minutter mer trening

Hvis du ville leve sunt, måtte du drive med en slags sport. Dette er rett og slett ikke lenger å tvile på i vårt moderne liv, der det er mangel på bevegelse. Hvis du allerede driver med sport eller gjør din egen fysiske aktivitet regelmessig, legger vi til noe. Prosjektet ditt må ikke være for ambisiøst i denne forbindelse, for da er risikoen for fiasko for stor for deg. Men noen få minutter med trening ville vært ganske gjennomførbart, ikke sant??

2019 er tid for en sunnere meny!

leve sunt på denne måten er vi sunnere

Mindre sukker og palmeolje (og kanskje andre fettholdige produkter)

I dag kan vi være glade for at det er så mange oppskrifter og ferdige produkter på markedet uten sukker eller palmeolje. Honning og andre sunne erstatninger brukes oftere og oftere. Begge produktene er veldig vanlige og utrolig skadelige. Men det er nå mange typer søtsaker og sjokolade som er fri for dem. Prøv å få tilgang til det oftere på nyåret og ta det med ro på kroppen. Andre produkter som vi moderne mennesker spiser for stort er meieriprodukter og kjøtt. Vi stopper deg ikke fra å konsumere dem, for for mange er det en umulig og usunn løsning! Men du kan redusere det – det ville være noe gjennomførbart, noe som definitivt er bra for deg.

rene tenner sunt liv

Bedre munnhygiene

Hva er livet uten et vakkert smil? Det gjør selv den vanskeligste situasjonen mye lettere. Videre forbedres en persons hele helsetilstand ved god munnhygiene. Ta godt vare på tennene dine, og du vil føle de positive effektene i alle aspekter av livet ditt.

Vær realistisk når det gjelder nyttårsforsetter!

vær realistisk leve sunt

Sikt på et koselig hjem

Hvis du vil leve sunt, bør du legge stor vekt på et ryddig hjem. Det sies at interiøret og orden i hjemmet gjenspeiler vår indre tilstand. Det er sant, og det er sannsynligvis også sant at det å rydde opp i en atmosfære kan gi et stort bidrag til indre balanse. Å oppnå mer komfort hjemme betyr ikke nødvendigvis at du må bruke mye penger! Noen ganger er investeringer i et enkelt tilbehør nok til å totalt transformere følelsen av plass. På dette tidspunktet vil vi minne deg på det første forslaget til nyttårsforsett: Få mer farge inn i dine kjære!

Dette er også vårt viktigste tips for det nye 2019, som forhåpentligvis vil gi deg mye berikelse og gode ting!

Meditasjon og tid for deg selv er også veldig viktig!

friske levende steiner i elven

For mange betyr det å leve sunnere å ha mer tid til å gå!

en person på fjellet og et sunt liv

Idrettens rolle i et sunt liv kan ikke overvurderes!

sunne livsstiler med mye sport

gjøre god sport leve sunt