Hvilken hudpleie du absolutt trenger i den kalde årstiden

Grov og tørr hud over hele kroppen, samt sprukne og sprukne lepper er noen av de tingene som ofte kan plage oss om vinteren. For å overvinne dette problemet trenger du fuktighetskremer som inneholder mer fett enn sommer og aktiviteter som øker talgproduksjonen.

Årsaker til grov og sprukket hud

Det hele starter med beskyttelse mot faktorene som gjør huden din grov; utenfor må du ta på deg klær og tilbehør som beskytter huden din mot kulde og vind. Inne i leiligheten må du fordele planter eller andre fuktkilder. Slik motvirker du tørrheten forårsaket av radiatorer.

Ved oppvarming hjemme, hold temperaturen inne så nær utetemperaturen som mulig. Store svingninger og temperaturforskjeller er vanligvis årsaken til de tørre flekkene i ansiktet og hele kroppen.

Finn riktig hovedpleie for vinteren

hudpleie tips vinter hudpleieprodukter

Vinterklær er en annen viktig faktor i hudproblemer i den kalde årstiden. Hvis en genser får deg til å føle deg mer kløende og stram enn en annen, så er du sannsynligvis allergisk mot noe i den første, eller det vil ikke la huden puste. Dette kan skyldes materialet eller fargestoffene det inneholder, som du ikke tåler godt.

Finn ut hva som er bra og dårlig for deg, og bruk det som grunnlag for dine neste kjøp. Bedre å kjøpe mindre vinterklær og fokusere på kvaliteten.

Enkle ritualer for vakker hud om vinteren

Beskyttelse mot kulde og tørrhet kan være så enkel: Du kan ta et varmt badekar med riktig pleieprodukt. Slike er for eksempel de fleste essensielle oljer. De styrker det naturlige hudlaget, som ellers sprekker om vinteren på grunn av skadelig påvirkning.

Gode ​​hudpleieprodukter for vinteren inneholder ofte også ekstrakter fra melk (eller fra veganske alternativer til disse), frukt og andre sunne stoffer.

Vær tålmodig og elsk huden din hver sesong!

hudpleietips hjemmelagde masker naturlige produkter

Jo mer variert pleieproduktet er, desto mer variert er vitaminene og andre sunne ingredienser som du forsyner huden din med om vinteren. Vi trenger disse mer denne sesongen fordi vi får dem i mindre mengder gjennom kostholdet vårt.

Skånsom rengjøring er dagens rekkefølge om vinteren

Unngå aggressive skreller i de kalde årstidene. Reduser bruken så mye som mulig og bruk naturlige alternativer for tørr hud, for eksempel blandinger av sitron-honning eller masker med vaskebrus. Unngå eksponering for flammer og varme: ikke sitte rett overfor peisen eller rett ved siden av radiatoren.

Ikke la konvensjonell såpe ligge på ansiktshuden

hudpleie tips ansiktspleie vintervann

Forbered milde ansiktsskreller av naturlige ingredienser

hudpleietips tørr hud gjør hudmasker deg selv vinter

Hvor fet må et kosmetisk produkt være for vinteren??

Det er best å bruke kosmetikk hvis vann-i-olje-base har de riktige proporsjonene for deg. Det første du må gjøre er å finne ut hvor sensitiv huden din faktisk er. Hvis disse symptomene ofte blir funnet, hvis du regelmessig får røde tørre flekker, bør kosmetikken inneholde så få aktive ingredienser som mulig.

I tillegg til dette må de kosmetiske produktene ha riktig fettprosent. Dette skal verken være for lite eller for stort. Du kan finne ut av det gjennom en praktisk test. Påfør en krem ​​på huden: den skal absorberes innen 5 minutter. For kortere tid trenger du et pleieprodukt med en mindre prosentandel fett, og for en lengre – med en større.

Kokosolje er en av de beste naturlige rettsmidler for huden din om vinteren

hudpleietips ansiktspleie kokosolje ansiktsmasker vinter

Du kan lagre skrubber og kremer lenger i kjøleskapet

hudpleie tips vinterpleie lag ansiktsmasker selv

Riktig ernæring

Hudpleietips knyttet til riktig ernæring inkluderer den riktige menyen. Dette bør veksle med vitaminer og mineraler. Omega-3-produktene er en annen topprioritet.

Ta deg tid til å velge

For de fleste fungerer den viktigste kaldsesongen best med noen få produkter som er nøye utvalgt. Konsultasjon med en medisinsk skjønnhetspleier eller hudlege er obligatorisk. Hvis du ikke har tid, bør du først få testere hjemme fra de utvalgte produktene. Prøv effektene i henhold til kriteriene som er skissert. Velg deretter hvilken som passer best for deg.

Naturen tok seg av alt

hudpleie tips vinterhjelpemidler frukt vitaminer mineraler

Stol på deres styrke og visdom

hudpleietips ansiktspleie lag ansiktsmasker selv

Forbered en ansikts peeling fra mandler

hudpleietips ansiktspleie ansiktsmaske oppskrift mandler

Honning og sitron – en uslåelig skjønnhetsduo

hudpleie tips ansiktspleie honning sitron ansiktsmaske

Bruk verdifulle eteriske oljer

hudpleietips ansiktspleie omega 3 fettsyrer essensielle oljer

La deg skjemme bort!

hudpleie hjemmelagde vintermasker

Medisinske urter anbefales spesielt for ansiktsmasker

hudpleietips ansiktspleie lag ansiktskrem selv

Foretrekker sminke fra naturlig kosmetikk

hudpleietips ansiktspleie smink vinteren

Beskytt huden din med riktig ansiktspleie og myke vinterklær

hudpleietips hjemmelagde pleieprodukter lag ansiktsmasker selv

Noen av de mest verdifulle ingrediensene for huden din

hudpleie tips naturlige produkter gjør ansiktsmasker selv vinter

hudpleie tips tørr hud vinter olivenolje brunt sukker