Et sunt kosthold og sult er to veldig forskjellige ting. Moderne helseeksperter har allerede bevist flere ganger at bevisst ernæring er nøkkelen til en langvarig god figur. Hvis vi spiser produkter som er sunne når det gjelder innhold, blir de fort konsumert av kroppen vår, og vi føler oss fulle av energi. Dette er tilfellet med fullkornsprodukter! Mat med skadelige stoffer irriterer stoffskiftet, holder seg gjemt i kroppen og gjør oss tykke, selv om de er kalorifattige.

Sørg for å kjøpe ekte fullkornsbrød og ikke farget hvitt brød!

Brød med smør - sunne ideer - fullkorn

Hva betyr fullkorn uansett?

Av hensyn til den finere smaken går mange matvarer vanligvis gjennom raffineringsprosessen. Slik lages det deilige hvite brødet. Slike matvarer har en veldig behagelig smak og tiner i munnen på en flott måte. I raffineringsprosessen går imidlertid mange komponenter tapt fra plantene.

Dette betyr at en rekke sunne ingredienser også er utelatt. De fleste vitaminer og mineraler, samt fiber, finnes i skallet i hvete, ris og andre kornprodukter. Det som er igjen er et rent fyllstoff som kroppen ikke vet hva han skal gjøre videre. Som allerede understreket i innledningen, lagres slike ingredienser vanligvis i kroppen vår. De ekstremt ubehagelige fettavsetningene dannes.

No White Food Diet garanterer inntak av mange vitaminer

Mørkt brød - fullkornsideer

Flere produkter kan være fullkorn

Fullkorn kan ikke bare være brød, men en rekke andre produkter også. Her er listen over de viktigste av dem:

  • ris,
  • gjær,
  • rug,
  • Korn,
  • hirse,
  • bygg,
  • Quinoa.

Så du har muligheten til å inkludere mange flotte fullkornsretter og bakverkstiler på menyen.

Fullkornsprodukter fyller deg raskere

Deilig fullkornspålegg

Hvordan blir du vant til fullkornsprodukter?

Langt forbruk av raffinerte kornprodukter fører til en sterk avhengighet av dem. Vi utvikler en viss avhengighet av denne smaken. Hvis du prøver å bytte til fullkornsprodukter, kan du oppdage at alt ikke smaker så godt i begynnelsen. Ta deg litt tid! Senest den andre uken vil du føle forbedringen i fordøyelsen, og du vil være full av energi. Du blir vant til denne smaken, og du vil ikke gå glipp av “hvit mat” -produktene så ille. Fullkornsproduktene gjør deg fyldigere uten å skape følelsen av “fylde”. Du får mye sunt fett og proteiner samt vitaminer fra gruppe A og B. Det gjør deg livligere og mer atletisk. Behovet for å overspise reduseres betydelig. Du går ned i vekt automatisk og er i stand til intensiv trening selv med mindre porsjoner.

Mat kombinert i kombinasjon med et ikke -hvitt mat -diett vil bringe deg til ønsket slank figur veldig raskt

Deilige biter av fullkornsbrød

Fullkorn i kombinasjon med andre vektreduserende tiltak

Ideelt sett bør fullkornsdietten kombineres med andre sunne matvaner. Det er best å redusere forbruket av sukker og meieriprodukter. Kombinasjonen av mat vil også bidra til mer effektive resultater. På den ene siden er det ganske vanskelig å være konsekvent med denne typen diett. Men du kan gå ned i vekt og bli sunnere uten å bli sulten. I tillegg spiller det ingen rolle om du går på kompromiss i mellom. Det trenger bare ikke å bli en vane igjen.

Utvalget av fullkornsdelikatesser vokser hele tiden

flere deilige biter - fullkorn

Sørg for at du virkelig spiser fullkorn!

Mange av de store supermarkedene tilbyr rimelige produkter som faktisk ikke er fullkorn i det hele tatt. De blir bare mørkere ved hjelp av syntetisk matfarging. Det er to hovedkriterier for å gjenkjenne og differensiere disse, nemlig pris og smak. Hvis du har prøvd fullkornsprodukter fra et kvalitetsbakeri eller en god konjakk noen ganger, vil du raskt gjenkjenne den falske. Slik Falske fullkornsprodukter vil dessverre ikke gjøre deg sunnere. Litt mer, de er skadelige på grunn av de syntetiske fargene. Så vær kritisk når du velger!

Hvis du vil forbedre din figur og fysiske tilstand raskt, bør du også spise mindre sukker og mindre meieriprodukter 

store brødskiver - fullkorn

Langsom overgang til fullkornsdietten

Så No White Food Diet betyr å bytte ut den raffinerte maten med fullkornserstatninger i din daglige meny. For de fleste fungerer det best i det lange løp hvis du oppnår en jevn overgang. Vårt tips: Lag en fire-ukers plan der den nøyaktige mengden hvitt mel og fullkornsprodukter er planlagt for hver dag. Reduksjonen fra den første bør være gradvis og gradvis. Etter det bør du prøve å spise bare fullkorn. Følg med i minst seks uker til. Etter det vil avhengigheten til hveteprodukter sannsynligvis være over. Du vil naturligvis foretrekke sunne fullkornsalternativer. Etter denne tiden bør du bare spise de raffinerte produktene til spesielle anledninger, for eksempel på fester eller feiringer.

Du vil garantert føle deg friskere etter noen uker og vil sakte men permanent gå ned i vekt.

Etter en viss tilvenningstid vil du ganske enkelt smake på fullkornsproduktene bedre

Fullkorn - deilige brødskiver

Lag en individuell plan for en jevn overgang til et fullkornsdiett

Fullkorn - rundt brød - deilige ideer

Du kan lage nesten alle populære typer bakverk med fullkorn 

Fullkorn - veldig sunt mel

Hele hvetemel kan lages av et stort utvalg produkter

Fullkorn - flott sekk med mel

Det er best å kjøpe grovt brød bare i gode bakerier

Fullkorn en super velsmakende diett

Fullkornsproduktene fordøyes bedre 

Fullkornet deilig brød

Slik ser en fullkornssandwich ut!

Fullkorn gode ideer sunt liv

Fullkornsbaguetter? Hvorfor ikke??

Hele korn forskjellige ideer