Lei av å prøve ekstreme dietter og utmattende treningsprogrammer for å slippe de ekstra kiloene? Og selv når du endelig har oppnådd ønsket resultat og glir inn i dine favorittjeans, blir dette kortvarig, for den fryktede jojo-effekten lar ikke vente på seg. Ja, dessverre føler mange av oss det slik og bikinifiguren er ofte så langt unna at det bokstavelig talt har blitt en drømmeskikkelse. Dette trenger ikke være! For i stedet for å gå ned i vekt raskt og bare for en kort stund, kan du gjøre det på en naturlig og bærekraftig måte. Og hvordan vil det fungere? Med Psylliumskall!

Å gå ned i vekt med psyllium er ingen nyhet, men det er ofte undervurdert. Fristelsen til å oppnå alt raskt og om mulig i dag er for stor. Dessverre tar sunt vekttap også litt tid, tålmodighet, og viktigst, disiplin. I de neste linjene lærer du de viktigste tingene om loppefrø og hvordan du kan bruke dem til å gå ned i vekt. Bli hos oss og la deg overbevise om de sunne effektene av denne fantastiske planten.

Å gå ned i vekt med psyllium er naturlig og har en varig effekt

gå ned i vekt med lopper detox sunt

Gjør noe godt for tarmene dine!

Psylliumskall blir faktisk referert til som frøskallene til den indiske ribben (plantago ovata). Som et produkt er de også kjent som Psyllium Husk, spesielt i engelsktalende land. Lopper har lenge vært kjent i opprinnelseslandene, India og Pakistan, som naturlige avføringsmidler som regulerer fordøyelsen på en sunn, skånsom måte.

De små brunaktige frøene minner utrolig mye om lopper og ble derfor oppkalt etter de irriterende, upopulære insektene. Den største hemmeligheten med psylliumskall er utvilsomt den høye mengden fiber. Disse sikrer regelmessig, naturlig rensing av tarmveggene og dermed den viktige rensingen av kroppen.

Lopper kan gjøre underverker med fordøyelsen

gå ned i vekt med loppeskall sunt kosthold

Det er ikke for ingenting at psylliumskall er en viktig del av de fleste detoxkurer og renseprogrammer. Deres løselige fiber har også den bemerkelsesverdige egenskapen å være veldig hevelse. Nemlig: Psylliumskall kan øke volumet til mer enn førti ganger det. De er ekstremt kalorifattige – bare ca 20 kalorier er inneholdt i 100 g av frøstrøkene. På denne måten skaper de raskt en følelse av metthet i magen, selv med små doser, og hjelper oss med å dempe lysten..

Gå ned i vekt med psyllium – sunn hjelp fra naturen

sunt kosthold for vekttap med psylliumskall

De fantastiske loppefrøene kan gjøre mye mer enn å stimulere tarmperistaltikken vår. De regulerer også blodsukkeret vårt og beskytter oss dermed mot matlyst. Regelmessig inntak av psylliumskall senker kolesterolnivået, og giftstoffer og fett fjernes lettere fra tarmkanalen. Det er derfor man ofte snakker om en enkel, naturlig kolonrensing når man går ned i vekt med psyllium. Fordi sluttresultatet ikke bare er en akselerert eliminering, men fremfor alt den milde og bærekraftige prosessen. Når de er rengjort, kan tarmene absorbere vitaminer og sporstoffer fra maten mye mer effektivt og overføre dem til kroppens celler.

En bemerkelsesverdig medisinsk plante med mange sunne effekter

sunt vekttap med loppefrøplante

På samme tid, når du går ned i vekt med loppefrø, blir selve tarmmiljøet forbedret, fordi kostfibrene deres er ideelle prebiotika, dvs. H. de er den perfekte maten for probiotika – de tarmvennlige bakteriene som hjelper fordøyelsen vår. Takket være deres evne til å hovne, blir lopper regelmessig foreskrevet av mange leger og alternative utøvere for såkalt irritabel tarmsyndrom samt diaré og forstoppelse, med nesten 100 prosent suksess.

Bygg psylliumskall inn i din vanlige spiseplan!

gå ned i vekt sunt med loppefrø

Gå ned i vekt på en enkel måte med psyllium

Hvis du allerede er overbevist om de sunne effektene av loppefrø og ønsker å dra nytte av Plantago Ovata medisinske plante, kan du begynne å ta den. Fordi ingenting er enklere enn det. Psylliumskall laget av beste økologiske kvalitet er tilgjengelig i alle helsekostbutikker og helsekostbutikker. Disse er ikke så dyre og varer lenge. Hvis skrellene er i pulverform, trenger du omtrent 10-40 g av den per dag. Det er best å ta psylliumskallene oppløst i vann omtrent 15 til 30 minutter før hvert måltid. På den måten vil du føle deg raskere mett når du spiser, noe som igjen betyr at du også vil spise mindre.

Psylliumskall – den sunne måten å oppnå en drømmefigur

gå ned i vekt med lopper peeling detox kur sunt

Vanligvis er det nok å blande en teskje psylliumskall med ca. 200 ml. Vann, vegetabilsk melk eller ferskpresset juice og drikk det umiddelbart. Det er veldig viktig å ha et nytt glass vann umiddelbart etterpå. Slik oppnår du maksimal effekt og forhindrer samtidig svelgerisiko.

Legg merke til at frøstrøkene hovner opp veldig raskt!

gå ned i vekt med loppefrø detox diett

Du kan også prøve å legge psylliumskall til frokosten oftere

sunt kosthold med loppefrø

Veldig viktig: Hvis du inntar psyllium, bør du sørge for å drikke rikelig med vann hver dag. Minst 2 liter per dag eller mer presist: Psylliumskall skal være i forholdet 1:10 til vann. Hvis du ikke drikker nok væske, risikerer du ubehagelige fordøyelsesproblemer eller i verste fall tarmobstruksjon!

Og visste du at du kan lage mat og bake veldig velsmakende og sunt med loppefrø? Du kan finne mange enkle oppskrifter med psyllium her.

Glutenfrie brød og kjeks, fruktsalater og müslibarer – ingenting av dette er et problem med psyllium

gå ned i vekt med loppeskall sunn avgiftning

Selvfølgelig må du gå ned i vekt med psylliumskall med et balansert kosthold og mye mosjon. Gå en tur i frisk luft oftere og ikke glem å gjøre din daglige gymnastikk. Avslapning, yoga, meditasjon og aromaterapi kan også hjelpe.

Glem aldri: å miste vekt starter i tankene!

gjør sport fitness gå ned i vekt med loppefrø

Konklusjon:

Å gå ned i vekt med psylliumskall er enkelt og naturlig. Den verdifulle fiberen har en sterk hevelseevne og derfor en optimal fordøyelseseffekt. De binder lett giftstoffer, bakterier og fett og leder dem ut av tarmkanalen. Mange leger og alternative utøvere anbefaler psylliumskall som et perfekt hjelpemiddel for det utbredte irritable tarmsyndromet samt for naturlig vektkontroll. Hvis du ikke er sikker på om psylliumskall er riktig for deg, lider av en akutt sykdom eller har kroniske helseproblemer, er det viktig at du søker råd fra legen din eller apoteket!

Overbevis deg selv om denne fantastiske medisinske planten!

Gå ned i vekt med psylliumskall

Og la deg føle deg bra igjen i din egen kropp!

gå ned i vekt med lopper fitnessfigur