Vi lever i en tid hvor det er mulig å få fet mat når som helst. Det er billig og smaker veldig godt, men dessverre er det også usunt og gjør oss tykke. Ifølge Federal Statistical Office er 53 prosent av tyskerne overvektige. Denne tilstanden er bekymringsfull fordi 16 prosent av befolkningen ikke bare veier for mye, de er overvektige. Ofte vil du raskt nå dine grenser med en endring i kostholdet, fordi de ønskede resultatene vanligvis venter for lenge. FATFIX lover raskere resultater.

Gå ned i vekt enkelt Diettproduktet FATFIX i testen5

Hva er FATFIX?

Ifølge produsenten er FATFIX et spesielt effektivt diettprodukt i kapselform. Det er i utgangspunktet ment å hjelpe Øk stoffskiftet, å forbrenne fett raskere på den måten. Ingrediensen er et ekstrakt fra den såkalte Garcinia Cambogia-frukten. Vi kjenner dem også som Malabar tamarind eller brindleberry. Så det er helt naturlig.

Frukten kommer fra Sørøst -Asia og Øst -Afrika, hvor effektene har vært kjent mye lenger. Frukten ser ut som en liten grønn kaktus. I det minste ved første øyekast ville du ikke tro at det ville ha en slik effekt. Likevel er den rik på en hel rekke sunne ingredienser, for eksempel kalsium, vitamin B og jern. Den aktive ingrediensen som er spesielt designet for å hjelpe deg å gå ned i vekt er den såkalte hydroksycitric acid.

Gå ned i vekt enkelt FATFIX diettproduktet i testen1

Hva gjør FATFIX med kroppen?

Den aktive ingrediensen fra frukten sies å nøytralisere spesialinnholdet i maten ved inntak for å stimulere fettforbrenningen. Spesielt betyr dette at karbohydrater og proteiner ikke avsettes på hoftene, men skilles ut direkte fra kroppen.

Samtidig undertrykker hydroksykitronsyren følelsen av sult på en naturlig måte. Så du skiller ikke bare ut overflødige stoffer direkte, du spiser automatisk mindre, noe som fremmer vekttapsprosessen.

På denne måten bør det da være mulig å senke og opprettholde vekten effektivt og på lang sikt. I motsetning til andre dietter og fastemetoder, bør FATFIX-kapslene ikke forårsake uønsket jojo-effekt.

Gå ned i vekt enkelt Diettproduktet FATFIX i testen2

I utgangspunktet bør FATFIX oppnå disse effektene:

  • Støtte for å gå ned i vekt
  • Forbedre stoffskiftet
  • Fettforbrenning er aktivert
  • skadelige forekomster og giftstoffer skal fjernes fra kroppen
  • den generelle helsetilstanden bør forbedres.

Hvordan du bruker FATFIX?

Ifølge pakningsvedlegget anbefales to kapsler per dag. Det er best å ta dem med et stort glass om morgenen og om kvelden. Med en stor boks FATFIX med 90 kapsler, bør du få 45 dager. Så det er ganske enkelt å ta, akkurat som vanlig medisinering.

Etter inntak bør agenten fungere i to faser. Den første er å forberede kroppen på vekttap gjennom en slags avgiftning. Dette etterfølges av fettforbrenningsfasen i en varighet på omtrent 24 timer.

Gå ned i vekt enkelt Diettproduktet FATFIX i testen3

Hva med FATFIX i praksis??

I utgangspunktet, som mange andre vekttapsprodukter, høres det alt for godt ut til å være sant. Vi nærmer oss saken med en viss skepsis og orden og først og fremst hos baaboo en boks med 90 kapsler, å teste tingen i en måned. Du kan lese på internett at noen mennesker allerede har gått ned rundt 7 kilo etter omtrent fire uker.

Vår mannlige testperson har en vekt på 84,5 kilo og en størrelse på 1,83. Han tar en kapsel hver morgen og kveld, som angitt i pakningsvedlegget. Ellers har han ikke forandret noe i livsstilen sin. Han driver lite med sport, har et balansert kosthold, men kan ikke alltid klare seg uten søtsaker eller andre delikatesser.

Etter en uke med vanlig bruk, merket vår testperson at han allerede var 1,5 kilo lettere. Han hadde ikke forandret mye i kostholdet, men mot slutten av de første ukene klarte han ikke lenger å håndtere porsjoner som tidligere ikke var noe problem. I tillegg føler han seg betydelig mer sprek.

Gå ned i vekt enkelt Diettproduktet FATFIX i testen4

I slutten av den andre uken ble testpersonen vår vant til det, og det har blitt rutine å ta kapslene. Litt mer enn tre kilo er allerede nede. Etter den tredje uken var den allerede fire kilo, og resultatet ble sakte synlig. Magen føltes i hvert fall litt flatere.

Etter testmåneden er testemnet vårt omtrent 5,5 kilo lettere enn før. Han føler seg mye bedre og planlegger å fortsette å ta pillene. Han har satt seg et mål på 10 kilo, som kan oppnås raskt med denne hastigheten.

Gå ned i vekt enkelt Diettproduktet FATFIX i testen6

Konklusjon

FATFIX ser ut til å levere det som står på tinnet. Imidlertid er effektene høye Anmeldelse sannsynligvis forskjellig fra person til person. Derfor bør du prøve det forsiktig først. Siden ikke alle kan lage slike testforhold hjemme, som vi kan, bør vekttapsprosessen ledsages av en lege. Han kan gi råd og bistand ved komplikasjoner.

Bilde 2: unsplash.com, © Jeg Yunmai

Bilde 3: © Fatfix

Bilde 4: unsplash.com, © Jennifer Burk