Psykologiske tips om temaet “gå ned i vekt raskt og sunt”

Det er så mange teorier om hvordan du går ned i vekt raskt og sunt. Men denne lange samtalen har en kort betydning: Det avhenger av balansen mellom kaloriforbruket, kaloriforbruket og kvaliteten på maten.

Og for å oppfylle disse to kravene trenger du en holdning som er nyttig. Poenget er at å miste vekt starter i hodet ditt.

Gå ned i vekt raskt og sunt med vegetarretter

gå ned i vekt raskt og sunt beslutningstegninger fruktsuppe

Det er noen psykologiske metoder som kan hjelpe oss med å spise små mengder av de riktige tingene. Du vil lære hva dette er i de neste linjene. Forresten, disse hjelper deg også til å føle deg mer avslappet og derfor sunnere.

Lag et bevisst kosthold av måltidene dine

gå ned i vekt raskt og sunt beslutningstegninger fruktsuppe

Kraften til den blå fargen

Erfaring har vist at cravings og enorme appetitt reduseres betydelig av den blå fargen. Det ville være best hvis du har en strand i nærheten som du kan besøke ofte eller nyte et blått panoramabilde fra vinduet … Siden vi ikke er så heldige, er det nok hvis du er i et blåmalt rom eller i blått. tallerkener. Borddekorasjonen i denne fargen hjelper også.

Fargen blå undertrykker følelsen av sult

gå ned i vekt raskt og sunn beslutning blå farge kopp

Drikk stille vann

gå ned i vekt raskt og sunn beslutning blå farge

Sitt overfor et speil

Et annet veldig utprøvd triks er å sitte overfor et speil mens du spiser. På denne måten kan du observere deg selv, og fra siden vil du legge merke til bedre og bedre når du spiser for mye.

Slå på lysene og slå på langsom musikk. Du vil kanskje legge merke til at restauranter har en tendens til å ha dempet lys og musikken er raskere. Dette er i det minste tilfellet på de stedene hvor det oppmuntres til inntak av store mengder mat. Lag den gjensidige atmosfæren. Sørg for at det er lett rundt deg og at musikken du hører på mens du spiser er avslappet og treg.

Rådfør deg med speilet regelmessig 

gå ned i vekt raskt og sunt beslutningsspeil

Tenn et vaniljelys

Søte aksenter i luften metter sansene våre. Takket være dette har vi ikke et sterkt behov for å overspise. Det er fullt mulig at du ikke lenger får lyst til å spise dessert på denne måten.

Skjem bort luktesansen din!

gå ned i vekt raskt og sunt velge vaniljesmak

Takket være vanilje duftende stearinlys, vil du føle deg mett lenger

gå ned i vekt raskt og sunn bestemme vanilje aroma

Spis søte produkter som er sunne og kalorifattige!

Hvis du vil gå ned i vekt raskt og sunt, bør du lytte til din egen kropp. Når du føler behov for å spise søte ting, trenger du sukker. Du må imidlertid ikke bli vant til å alltid strekke deg etter sjokoladen i slike situasjoner. I stedet kan du nyte en deilig søt frukt. Eller kanskje du foretrekker en te med honning? Og ettermiddagskaffen kan søtes med hvilken som helst teft, ikke sant?

Velg økologisk mat som ikke inneholder mye kalorier

gå ned i vekt raskt og sunt velge eple med lite kalorier

Vær glad!

gå ned i vekt raskt og sunt velge eple med lite kalorier

Sett en høy verdi på krydderne

Når du lager mat og tilbereder maten, bør du legge større vekt på krydderne. På denne måten kan du oppnå en variert og velsmakende smak uten å legge til for mange produkter.

I tillegg vil aromaene, som allerede illustrert med eksempelet på vaniljelysene, mette sansene dine, og du vil ha et naturlig behov for å spise mindre og dermed gå ned i vekt raskt og sunt.

Lær mer om effekten av krydder

rask og gå ned i vekt beslutning bønne asparges

Spis ferskt og lag mat selv!

gå ned i vekt raskt og sunt beslutningen hirse mynte

Spis saktere

Det har blitt bevist flere ganger at å spise sakte er et grunnleggende prinsipp for å gå ned i vekt. For det første hjelper dette med riktig fordøyelse. I tillegg er det nok tid til at magen sender signaler til hjernen om at den er full. Med andre ord: du vil merke i god tid at du har spist nok, og du vil ikke overdrive det med maten.

Husk hvordan besteforeldrene dine reiste deg

gå ned i vekt raskt og sunt beslutningen hirse mynte

Mye vann og mosjon i frisk luft

gå ned i vekt raskt og sunt drikke vann før du spiser

Sette mål

gå ned i vekt raskt og sunt beslutningstegninger

Nå målet med selvtillit

gå ned i vekt raskt og sunt beslutningstegninger

Hold en journal over tingene du spiser

Prøv å føre dagbok over maten du spiser. Det er en av de mest effektive måtene å beholde kontrollen over det. Ta en titt på listen om kvelden, og du vil sikkert legge merke til ting som var for mye. Dette er ofte småting – en sjokolade på ettermiddagen eller en ekstra bolle som du heller bør la være … Hvis du utelater disse tingene fra forbruket, er det fullt mulig at du snart vil gå ned i vekt raskt og sunt på en helt naturlig måte.

Når du elsker kroppen din, vil din innsats lønne seg

gå ned i vekt raskt og sunt beslutningstegninger frukt leggings

Spis variert

gå ned i vekt raskt og sunn mat selv

gå ned i vekt raskt og sunt beslutningstegninger frukt nøtter

Synes du at alt som er skrevet er altfor dyrt? Ja, men maten må være forseggjort! Dette er vår energikilde, og vi må være nok oppmerksom på den. Generelt koker alle tips ned til følgende konklusjon. Bare vær veldig forsiktig med hva du spiser. Vær oppmerksom på mengden og kvaliteten på maten og tilberedte retter.

Lag en ernæringsplan

gå ned i vekt raskt og sunt beslutningstegninger frukt dagbok

Utvikle en sunn bevissthet og endre dine spisevaner 

gå ned i vekt raskt og sunt