Hokkaido gresskar mini

Hokkaido gresskar og helse

Utallige typer gresskar tilbys på det tyske markedet mellom september og februar, som alle er rike på viktige næringsstoffer for oss. Dagens artikkel vil handle om en bestemt type gresskar.

Du bør ikke unngå å spise deilige gresskarretter, spesielt i de kalde månedene

Hokkaido gresskar ovenfra

Hokkaido -gresskaret har en spiselig hud

Hokkaido gresskarfrukter

Hokkaido -gresskaret tilhører den gigantiske gresskarfamilien og kommer fra den japanske øya med samme navn. Denne typen gresskar er veldig populær, ikke bare på grunn av helsekvaliteter. I motsetning til de andre typer gresskar, er dette gresskaret preget av en veldig hyggelig størrelse. Bollen til Hokkaido -gresskaret, som kan tilberedes og spises med, er enda mer tiltalende enn størrelsen. Mange av gresskarene er forbundet med en søt smak og myk masse. Hokkaido -sorten har fast og velsmakende fruktkjøtt og kan kombineres med forskjellige smaker, som poteter, gulrøtter, hvitløk, løk, ingefær, solid kjøtt, sopp, fløte, nøtter …

Det populære gresskaret har sin opprinnelse på den japanske øya med samme navn

Hokkaido gresskarbuske

Denne typen gresskar kan kombineres med alle vintergrønnsaker

Hokkaido gresskar gulrot

Hokkaido gresskar og helse

Massen til gresskaret gir kroppen mye viktig fiber, noe som ikke bare er nødvendig om vinteren. I tillegg er gresskaret lavt på kalorier og egnet mat for eksempel for personer med diabetes.

Massen er lav i kalorier, men rik på fiber og vitamin A.

Hokkaido gresskarskive

Gresskaret styrker synet

Hokkaido gresskar i nærheten

Gresskarfrø

De stekte gresskarfrøene er en god matbit. Dette er det bedre alternativet til chips eller andre vanlige og ikke akkurat verdifulle snacks. Gresskarfrøene forbedrer humøret og styrker hjertet. Mange studier viser at å spise gresskar og gresskarfrø til og med kan redusere dårlig syn.

Det er ekte skatter for helsen vår i gresskarfrøene

Hokkaido gresskarfrø NYTT

Gresskarolje

Den stadig mer populære gresskarfrøoljen, som er hentet fra de verdifulle gresskarfrøene, har en positiv effekt på urinveiene. Kvinners og menns lidelser lindres av gresskarfrøoljen. Kjernene kan også spises rå eller stekt, noe som har samme effekt som gresskarfrøolje.

Gresskarfrøoljen er tilgjengelig i helsekostbutikker eller i helsekostbutikker

Hokkaido gresskarfrøolje NYHET

Hokkaido på kjøkkenet

Har vi vekket nysgjerrigheten din? Prøv deretter den lettlagde og lett fordøyelige gresskarkremsuppen med ristede frø og gresskarfrøolje. Dette tilbudet avrunder temaet for denne trefoldige sunne grønnsaken, og vi ønsker deg god mat!

Veldig lett å tilberede, gresskar suppen varmer og holder deg frisk

Hokkaido gresskar mørkt skall

Det er veldig originalt å servere suppen i et uthulet gresskar

Hokkaido gresskar suppe

Ingredienser: 

400 g Hokkaido gresskar

2-3 sjalottløk

20 g ingefær

600 ml grønnsakskraft

2 ss kokosolje

100 g kokosmelk

30 g gresskarfrø

3-4 ss gresskarfrøolje

Salt og pepper etter smak

Hokkaido -gresskaret smaker godt med friske urter av alle slag

Hokkaido gresskarrett basilikum

Forberedelse:

Vask, skrell og hakk gresskar, sjalottløk og ingefær. Stek deretter i kokosolje i under et minutt, hell deretter i buljongen og la det småkoke på middels varme i 20 minutter. I mellomtiden steker du gresskarfrøene i en panne uten fett. Fjern den ferdige suppen fra varmen, puré og finpuss med kokosmelken. Varm den dype tallerkenen litt og fyll den med suppen. Drypp gresskarfrøolje og dryss med de sprø gresskarfrøene. Voila!

Du kan servere poteter, basmatiris eller brød til suppen

Hokkaido gresskar super kremaktig