Hårpleietips for en vill og sunn manke 

Sunt og vakkert hår er en del av den fantastiske sommeren. Du kan få det uten å bruke mye kosmetikk, mange kjemikalier og miljøgifter. Følg våre viktige tips for hårpleie! Det er bedre å beskytte håret mot sol, fuktighet, og da vil hårpleien din fungere godt, og du får en frisk og ren følelse for håret ditt.

Dekk håret ditt

Vi må på en eller annen måte beskytte håret ditt mot solen. Den enkleste måten er å dekke håret med en lue eller et skjerf. Hvis du ikke liker dem, så bruk UV -beskyttelse. Den må virkelig kjøpes fra en økologisk butikk og inneholde naturlige ingredienser.

Hårpleietips som er spesielt nødvendige om sommeren 

hårpleie tips sjampo maske glatte tips kutt tørt hår solhatt

UV -beskyttelsen hårpleie beskytter deg imidlertid ikke mot vinden. Du bør alltid forvente en bris ved sjøen. Hvis du bor på kysten eller tilbringer sommerferien din der, er det bedre å knytte håret.

Skjem bort hodebunnen din

hårpleie tips sjampo maske omsorg for glatte tips

UV -beskyttelsen

UV -beskyttelsen beskytter håret på den ene siden, men når det er fullt av kjemikalier, vil det gjøre det tynnere og mindre sunt. Velg produkter med naturlige ingredienser eller kjør hendene gjennom håret etter påføring av beskyttelsen.

Vakkert hår krever intensiv pleie

hårpleie tips sjampo maske glatt

Velg et behagelig og uformelt utseende for håret

Du kan sikkert synes det er vanskelig å style håret til en frisyre om sommeren hvis du drar til stranden oftere. Dette er enda vanskeligere når håret ditt er veldig tynt. Du vil heller velge en uformell stil. En liten endring forårsaket av vinden kan til og med virke sjarmerende og original. Legg til strandhårstil ved å blande en spiseskje med havsalt, kokosnøttolje og et halvt glass vann. Når du bruker dette på håret ditt, blir det automatisk krøllete.

Sunt hår er en dames vakreste hodeplagg 

hårpleie tips sjampomaske - glatt lang

Vask håret sjeldnere

Å vaske håret for ofte kan tørke ut hodebunnen. Så det produserer flere oljer. Av denne grunn bør du ikke vaske fet hår for ofte. Prøv å gjøre det litt mindre, og bruk naturlige tørre sjampoer i stedet.

Velg kammen og børst nøye 

hårpleie tips sjampo maske glatt lang lang børste kam

Bruk en hårføner eller ikke bruk en?

Tørk håret så sjelden som mulig. Andre behandlinger med flatjern og lignende kosmetiske apparater anbefales heller ikke om sommeren. Gjør det egentlig bare i spesielle tilfeller. La oss se etter de mest naturlige måtene å gjøre håret ditt krøllete og bølgete. Slik ser håret ditt bra ut, selv om det er litt tynnere.

Føning tørker håret enormt 

hårpleie tips sjampo maske glatte tips hårføner

 luftfuktighet

Noen fuktighetsgivende produkter er enkle å lage hjemme. En slik er blandingen av vann, aloe vera juice og avokadoolje. Et annet godt alternativ er arganolje blandet med vann.

Farget hår trenger mer og mer pleie 

hårpleie tips sjampomaske glatt lang lang farge

Påfør alltid balsamen

Du må aldri glemme å skylle etter vask. Ikke i det hele tatt om sommeren. Prøv å bruke naturlige produkter.

Forbered naturlige hårbehandlinger selv 

hårpleie tips sjampomaske glatte spisse masker

Bekjemp effekten av havvann med eplecidereddik

Noen mennesker svømmer mindre enn de ønsker fordi de ikke tåler de dårlige effektene av sjøen eller bassengvannet på håret. Det er en vei ut av denne situasjonen! Etter svømming bør du skylle håret med en blanding av eplecidereddik og vann. Det hjelper også å holde håret fuktig før du svømmer, forresten. På denne måten suger de ikke opp så mye av bassenget eller sjøvannet.

Pleie- og oljetips beskytter mot splittede ender 

hårpleie tips sjampo maske glatte lange lange tips

Bruk en bredtannet kam i stedet for en børste

Børsten ødelegger tynt hår som er skadet av sol og fuktighet. Ta deg tid, vær tålmodig, og bruk en bredtannet kam for å stelle håret ditt.

Hvis du tar vare på håret ditt slik, er det en ganske god sjanse for at du får en fin, sommerlig stemning rundt deg hele sesongen. Du bruker ikke mye penger, og du trenger heller ikke å ta for mye tid.

Langt og tykt hår bør grees og børstes ofte og grundig 

hårpleie tips sjampomaske glatt spiss blond

Klipp hår og akselerere hårvekst 

hårpleie tips sjampo maske kutte glatte tips

Velge riktig sjampo for din egen hårtype 

hårpleie tips sjampo maske glatte tips klipp tørt hår

Vis livlig og velstelt hår 

hårpleie tips sjampomaske glatte tips klipp tørre hårfingre

Beskytt mot sol og vind 

hårpleie tips sjampo maske glatte tips klipp tørt rødt hår

Du er nå godt forberedt på sommeren

hårpleie tips sjampo maske glatte tips klipp tørt hår sol