Slik fungerer riktig sommerhudpleie

Om sommeren er det ganske naturlig at vi bruker løse og komfortable klær som viser mye av kroppen vår. Dette er ikke nødvendigvis den sunneste måten å være kledd på i varmt vær. Men det er en del av kulturen vår, så vi har det veldig gøy denne sesongen. Vi trenger ikke å endre noe på det, men samtidig bør du ta noen beskyttende tiltak. Ellers vil huden og håret ditt brenne og miste sin fasthet og sjarm. Sommer hudpleie kan være enkelt hvis du utvikler visse vaner. Her er noen nyttige tips for deg.

Hudpleie er grunnleggende om sommeren

leve sunn sommerhud ordentlig ta vare på hudtipsene dine

Hudpleie – Føttene dine fortjener også passende pleie om sommeren

sunt liv tips føtter sommerhelse

Gode ​​skrubber

Huden vår er utsatt for de tøffe sommerforholdene. Støv og smuss samler seg, og det er derfor viktig at du regelmessig tar forsiktig skrell. Velg naturlig kosmetikk som hjelper deg med å slappe av og gi huden din beroligende mineraler og andre ingredienser.

Velge riktig kosmetikk for vakker hud

hudpleietips sommerhelse

Pellinger med mineraler fra Dødehavet har blitt spesielt populære de siste årene. Hvis du tilbringer sommerferien ved sjøen, så er denne omsorgen helt naturlig. Regelmessige besøk på spa i tillegg til de vanlige bassengene er også sterkt anbefalt. De vanlige skrellene sørger også for at kroppen din ser jevnt solbrun ut.

Beskytt deg bevisst mot UV -stråler

Disse verdslige tipsene er fortsatt undervurdert av et overraskende antall mennesker. UV -stråler er virkelig veldig skadelige for huden vår, og du vil snart føle det av personlig erfaring. Men ikke vent på at huden din skal brenne under den skinnende solen. Dette kan føre til store store problemer.

Beskytt hud og hår mot solens skadelige stråler

hudpleie sommer vakkert hår matchende sjampo

Det er bedre å bruke en solkrem med høy solbeskyttelsesfaktor enn vanlig i begynnelsen av sesongen. Start klokken 30. Når du er litt brun, kan du redusere beskyttelsesfaktoren.

I tillegg til de vanlige solkremene og solkremene, kan du også bruke eteriske oljer, som begrenser de skadelige effektene av UV -stråler. Hvis du har en organisk tankegang, er dette selvfølgelig også en veldig god løsning.

Daglig omsorg

En av hemmelighetene til vakker hud om sommeren er daglig pleie. Du må fjerne sminken din om kvelden, bruke en beskyttende krem ​​om morgenen.

Riktig daglig pleie er veldig viktig hvis du vil ha vakker hud

hudpleie sminke fjerner vakker hud

Bruk ansiktskrem

sunn livstips vakker hud bruk hudkrem

Du bør også vaske ansiktet og kroppen ofte om sommeren. Bare hvis du tar alle disse tipsene i betraktning og gjør dem til en vane, vil hudpleierutinen din gi de resultatene du ønsker i det lange løp.

Sommerpleien for øynene

Huden rundt øynene er veldig delikat. Velg matchende solbriller. Du trenger ikke å bli valgt i henhold til de siste motetrendene. Det er viktig at glasset er av beste kvalitet. Insisterer du på begge, god kvalitet og et moderne utseende? Et kompromiss kan tillates med glassrammen og materialet, men ikke med linsen. Så du kan kjøpe billige modeller med moderne rammer. Ta det imidlertid til optikkbutikken og bruk briller som virkelig beskytter øynene og huden rundt dem.

Velge riktig modell av solbriller

hudpleie øyne beskytter sommersolbriller

hår

Sommerhud og hårpleie har mye til felles. Sjampoen du bruker må ikke være aggressive. De må være skånsomme mot håret og ikke irritere ansiktet.

Bruk sjampo som er skånsomt for håret ditt

sunt liv vakkert hår hudpleie sommer

Føtter

Huden på føttene er veldig stresset om sommeren. Det krever også spesiell omsorg. God fotskalling er nødvendig og alltid gunstig om sommeren. I tillegg bør du vaske føttene godt og bruke lotion.

Ekstra omsorg for føttene om sommeren

sunn liv sommer føtter omsorg

Ikke bruk kunstig brunfarge

Solingsproduktene er ikke lenger moderne. For det første er naturlig skjønnhet inne, og for det andre er disse kosmetikkene virkelig skadelige og får huden din til å bli full av giftstoffer. Dette vil få deg til å se eldre ut. Det er det motsatte av det du vil oppnå eller ikke?

Hold huden og håret sunt og se bra ut

hudpleie sommertips vakker hud