Japanerne er kjent for sin vakre hud som på en eller annen måte ikke ser ut til å adlyde tidens ubarmhjertige effekter. Dette skyldes i stor grad de gode genene, men det er også andre tiltak som bidrar til deres makeløse skjønnhet. Gua Sha Massasje er en av de japanske hudpleie teknikkene du kan bruke selv hjemme! Lær hvordan du gjør alt riktig slik at du får de resultatene du ønsker!

Gua Sha -massasjen er veldig sunn for ansiktshuden din

Sunn hudtips - Gua Sha Massasje

Forstå skjønnhet og Gua Sha -massasjen

Det første vi alle kan lære av Gua Sha -massasje er å ha den riktige holdningen til skjønnhet. Det er noe som kommer innenfra, potensialet som vi bør vekke. Så ingenting eksternt! Massasjen skal vise ditt eget indre potensial!

Du bør også knytte skjønnhet til helse. Å motvirke rynker og andre aldringsprosesser er ikke forfengelighet. Forbedringen i hudtekstur er relatert til din generelle helse og en balansert tilnærming til livet. Derfor er det et must for japanske kvinner. Kanskje etter å ha lest denne artikkelen, vil Gua Sha -teknikken bli en rutine for deg også?

Følg disse linjene for maksimal suksess

Sunne ideer - Ansikt - Gua Sha Massasje

Hvor lang tid har du til å investere i det?

Den gode nyheten er at du virkelig ikke trenger å investere mye tid i en teknikk som denne. Gua Sha -massasjen kan utføres daglig og tar bare noen få minutter. Men to til tre ganger i uken er nok. Så selv de travle kvinnene (kanskje også menn) kunne klare det. Når du tar vare på og helbreder vevet, vil du ikke bare føle deg mer attraktiv etterpå, men også mer avslappet og sunnere.

Du kan også få en slik ansiktsmassasje utført i et massasjestudio

Gua Sha Massasje - utmerket ansiktspleie - gode ideer

Du trenger det!

La oss nå se på hva du trenger for Gua Sha -massasjen. Det første du bør gjøre er å få det spesielle massasjeverktøyet du trenger for denne teknikken. Du trenger også en fuktighetsgivende mousse eller annet fuktighetsgivende pleieprodukt. Hydrering av huden er avgjørende! Du bør fortsatt være blant produktene på markedet en vakker olje for ansiktets hud Finne. Dette vil fremme vitaliteten til huden din.

Ryggen og andre deler av kroppen kan leges og skjemmes med Gua Sha -teknikken

Gua Sha Massasje - veldig sunn ryggmassasje

Hovedprinsippene for massasje

Etter denne teksten finner du en video som viser den nøyaktige teknikken til Gua Sha -massasjen. Du kan enkelt etterligne dette. Imidlertid vil vi på forhånd henvise til noen hovedprinsipper som du bør følge når du utfører Gua Sha -massasjen riktig. Ved hvert trinn skal massasjeverktøyet være i riktig vinkel mot huden. Dessverre vil feil posisjon redusere effekten. Så ta godt vare på det når du ser videoen. For det andre bør du ta vare på presset. Dette bør være veldig lett til middels. I tillegg bør du ikke utføre massasjen for raskt og veldig bevisst.

Gua Sha -verktøy kommer i en rekke former

Gua Sha Massasje - gode ideer for ryggen

Sykdommer som kan behandles med Gua Sha -massasjen

Det er en rekke patologiske tilstander, hvis symptomer kan lindres med riktig Gua Sha -massasje. Grunnen er at du gjennom denne teknikken blant annet masserer lymfeknuter. Disse er forbundet med mye spenning og blokkeringer i kroppen. Det er bevist at Gua Sha -teknikken har en positiv effekt på migrene og andre kroniske smerter. Forkjølelse, influensa og alle relaterte symptomer er også gode godbiter. Enhver form for fordøyelsesbesvær og til og med urologiske problemer kan behandles med det.

Vakker og sunn – dette er praktisk talt alle synonymer! Denne sannheten har lenge vært kjent i Japan og Asia. Den vestlige verden begynner å forstå dette bedre og bedre. Med Gua Sha -massasjen vil du også komme til denne erkjennelsen selv, i praksis.

Materialet til verktøyet er også viktig

Gua Sha Massasje - flott verktøy for massasje

De forskjellige steinene har forskjellige helbredende egenskaper

Gua Sha Massasje - fantastiske steiner i ansiktet

Et Gua Sha -verktøy ville også være en flott gaveide

Gua Sha Massasje - en vakker stein - gode ideer

Avslapping, skjønnhet og helse er forskjellige sider av det samme!

Gua Sha Massasje - flott teknikk for ansiktspleie

Behandle migrene og hodepine!

Gua Sha Massasje skånsom massasje teknikk

Skjønnhet og helse bør faktisk ses på som synonymer

Gua Sha Massasje Spa Ideer Helse

Gua Sha -massasjen vekker faktisk din naturlige skjønnhet

veldig fin massasje for ansiktet - Gua Sha massasje

Lymfesystemet stimuleres takket være Gua Sha -massasjen

Ideer til hodebunnsmassasje Gua Sha Massasje

Nok et edelt og sunt verktøy for Gua Sha -massasjen

Ulike flotte verktøy - Gua Sha massasje