Flere og flere mennesker er interessert i krystallheling og terapi. Med tanke på det, er det ikke overraskende at noen selskaper har spesialflasker med krystaller på markedet. Hvis du også er interessert i denne nye trenden, kan du lære å lage ditt eget krystallvann selv. Det er imidlertid veldig enkelt å gjøre. Lær mer om det og dra nytte av kraften til krystaller …

Noen mennesker drikker krystallvann for å forbedre deres generelle helse og velvære. Du er sannsynligvis en av dem. I dette tilfellet bør du finne ut hvilke krystaller som er egnet for vannlading, fordi det er krystaller som ikke bør settes i vannet.

Å drikke krystallvann er en het trend blant påvirkere og kjendiser akkurat nå

Hvordan kan du lage krystallvann selv

Trekk styrke fra krystallene!

Hvordan kan du rense og lade krystallvann og krystaller

Først og fremst bør du unngå alle krystaller som inneholder bly eller kobber, for eksempel malakitt, azuritt, kalkopyritt, galena, amazonitt, mohawkitt eller turkis. Aluminium finnes også i noen edelstener og bør unngås. Disse inkluderer akvamarin, granat, labradoritt, rubin, safir og alle andre steiner fra “berylgruppen”: bixbyitt, heliodor, goshenitt, smaragd og morganitt.

Det betyr ikke at du ikke kan bruke steinene nevnt ovenfor i det hele tatt, men du kan ikke legge dem direkte i vannet.

Spesielle krystallvannflasker er tilgjengelig på markedet

Hvordan lade en spesiell glassflaske med krystallvann

Hvilke krystaller kan du bruke til å lade vann??

Hvis du fremdeles ikke er sikker på hvilke krystaller du skal bruke for å lade vann, kan du se vår liste over de mest brukte krystallene for krystallvann:

Hver krystall har forskjellige egenskaper

Krystallvann lader en håndfull Krsitalle -vann

  • Shungite – for rengjøring og avgiftning av kroppen (rengjør alltid forsiktig med en tannbørste på forhånd)
  • Ametyst – gir balanse og fred til livet og er ideell for alt som har å gjøre med pannechakraet.
  • Obsidian – En beskyttende stein som beskytter mot negativ energi. Det er også sannferdig og fremmer følelsesmessig stabilitet.
  • Lapis lazuli – bidrar til å styrke forholdet til andre, viser medfølelse og selvkjærlighet, og lindrer angstfølelse.
  • Rosekvarts – kan hjelpe med alt som er relatert til hjertechakraet og holde deg rolig i stressende tider. Det er også nyttig i tilgivelse og kjærlighet.
  • Rød jaspis – gir liv utholdenhet, utholdenhet, energi samt fysisk og indre styrke.
  • Klar kvarts – beskytter mot negativ energi, styrker aurafeltet og hjelper til med å overvinne selvtillit.
  • Citrin – den lyse, gule fargen på sitrin betyr at den er forbundet med solen. Drikk sitrinvann for å fjerne negativitet og mørke. Det representerer også rikdom og fruktbarhet.
  • Carnelian – tilgjengelig i oransje, rød og til og med brun. Denne steinen er kjent for å fremme motivasjon, utholdenhet og kreativitet.
  • Smoky quartz – i brune nyanser er dette medlemmet av kvartsfamilien forbundet med hjem, natur og stabilitet.

Rosenkvarts er forbundet med kjærlighet

Crystal water recharge heart chakra rose quartz

Hvis du vil bruke en krystall som ikke er nevnt i listen, kan du bruke en indirekte metode for vannlading. Bare legg krystallet rundt vannflasken i stedet for å sette den direkte i vannet.

Merk: Det er generelt akseptert at de fleste steinene i kvarts- og sitrinfamiliene trygt kan tilsettes direkte til vannet.

Finn krystallet som passer dine behov og ønsker

Krystallvann som krystaller bruker

Lag krystallvann selv

Her er trinnene for lading av krystallvann …

Ta deg tid til å skylle krystallet ved å legge det under rennende vann eller skrubbe det forsiktig med en tannbørste. Det er greit å bruke litt såpe så lenge du skyller steinen helt av. Det kan også være lurt å “rense” den ved å la den stå i solen i noen timer. Det trenger ikke å være direkte sollys. Når krystallet ditt er rent, ta deg tid til å lade det med dine intensjoner. Hva vil du bruke denne steinen til? Hvilken av eiendommene vil du dra nytte av? Det er greit hvis du drar full nytte av alle egenskapene og fordelene det gir.

Lad krystaller og edelstener i solen

Hvordan kan du lade krystallvann sollys

Eksperter anbefaler å bruke glassglass med lokk. Av åpenbare grunner er det alltid bedre å bruke kildevann og unngå vann fra springen. Bruk bare vann fra springen når du ikke har noe alternativ og ikke kan gå til en butikk for å kjøpe naturlig eller kildevann. Det kan diskuteres om destillert vann noen gang skal brukes, og svaret på dette spørsmålet er ganske negativt.

Du kan legge de ladede steinene i vannet …

Lad krystaller og tilsett krystallvann til vannet

Ikke bare la glasskannen fylt med kildevann stå i sollyset, men la også steinene eller krystallene du har valgt stå rundt kannen eller på lokket. Du trenger ikke å sette dem i sollys i minst tre eller fire timer. Steinene som er uegnede for direkte vannlading bør ikke legges i dem i det hele tatt.

… eller ordne rundt glassbeholderen

Krystallvann sprer krystaller rundt et glass vann

Merk: Steinene du putter i flasken skal ikke være i flasken permanent. La dem stå inne en stund, og ta dem deretter ut.

Prøv å forestille deg i ditt sinns øyne sterke lys som faller fra krystallene gjennom glasset eller lokket i vannet. Det hjelper å meditere i noen minutter.

Nyt ditt hjemmelagde krystallvann!

Lad og drikk krystallvann

Noen ekstra tips for lading av vann med krystaller

Du kan også bruke måneskinn i stedet for sollys for å lade vann og steiner – spesielt på nymåne eller fullmånenett. Ideelt sett, vent til nymåne for å lade krystallvannet igjen hvis du vil bruke det til å bringe noe nytt inn i livet ditt. Fullmånelading er ideell når intensjonen er å øke noe i livet ditt, for eksempel positiv energi eller lykke. Hvis du ikke kan vente til fullmåne eller nymåne, så gå til sollysmetoden.

Du kan også lade krystallvann i måneskinn

Hvordan kan du lade krystallvann måneskinn

Skriv ned intensjonen din, og krystallene vil hjelpe deg

Hvordan kan du lade krystallvann

Når du har bestemt deg for hensikten, kan det være nyttig å skrive det på et lite stykke papir, og deretter tape det på glasset.

Du kan drikke det oppladede vannet eller helle det i badekaret og bade med det

Krystallvann med krystaller i vann på flaske

Det er flere metoder for å lade badevann med krystallenergi. Du kan enten helle noen dråper av det ladede vannet fra flasken i badekaret og blande det med badevannet, eller du kan faktisk legge steinene til karet. Du kan også ha dem i hendene hvis du vil. Sett deg ned og slapp av i minst 10 minutter for å suge opp energien. Si din intensjon om og om igjen som et mantra. Ikke glem å ta ut steinene før du trekker ut kontakten!

Kombiner forskjellige krystaller

Glassflaske med krystallvann, sollys

Du kan absolutt legge til mer enn en stein i vannet ditt, så lenge de passer godt sammen. Karneol og klar kvarts er en god kombinasjon hvis du vil lykkes på arbeidsplassen. Carnelian vil gi deg et løft av energi og kreativitet, og den klare kvartsen vil hjelpe deg med å fokusere. Lapis lazuli og rosenkvarts er en god kombinasjon for enhver krystallvannseliksir som brukes til å finne en ny kjærlighet eller for å styrke et eksisterende forhold.

Krystaller ser så fascinerende ut!

Hvordan kan du lade krystaller og legge krystallvann til vannet?

Krystaller som du kan bruke til å lage din egen eliksir av krystallvann

Krystall med vannkvartskrystall

Nå er det opp til deg å finne ut hva du vil oppnå i livet ditt. Tenk nøye over hva du mangler og velg en eller flere krystaller som vil hjelpe deg med å nå målet ditt.

Som er din favoritt krystall?

Krystallvann renser og fyller krystaller

Edelstener og krystaller gir hjemmet positiv energi

Hvordan kan du lade krystallvannets hjerteformede krystaller

Lag ditt eget alter fullt av krystaller og magiske symboler

Hvordan lage krystallvannstips