De mest effektive håravfallsmidlene

Hårtap er et av de vanligste helseproblemene. Det påvirker kvinner og menn likt. Vi hører ofte at forskjellige midler er effektive mot dette hos begge kjønn. Dette er sant i noen tilfeller, når problemet er klart hormonelt og ikke dermatologisk.

I dag skal vi introdusere deg for noen effektive håravfallsmidler som er rimelige og svært effektive. De er like gode for begge kjønn.

Stopp hårtap – hva hjelper?

hårtap middels hjemmelaget hårmaske vakkert hår

protein

Eggene, og nærmere bestemt proteinene, er veldig sunne for håret. De inneholder nok protein til at håret vokser raskere og sunnere. En eller to ganger i uken, før du dusjer, kan du påføre proteinhårsmasker på håret og massere.

Vask deretter som vanlig med sjampo og balsam. Om noen måneder vil du merke en stor forskjell.

Hårmasker rik på proteiner

hårtap betyr hjemmelaget hårmaske egg eggehvite

Massasje med løkjuice

Løkjuice er et annet effektivt middel mot hårtap. Det er veldig effektivt på grunn av det høye innholdet av svovel. Dette forbedrer blodsirkulasjonen og gir håret verdifulle næringsstoffer.

Hodemassasje med løkjuice

hårtap agent hjemmelaget hårmaske massasje løkjuice

oliven olje

Olivenoljen virker avslappende og fuktighetsgivende på hodebunnen. Dette forbedrer også blodsirkulasjonen. Hårmasker med olivenolje forhindrer håravfall eller kan redusere det betydelig.

Nyt de fuktighetsgivende egenskapene til olivenolje 

hjemmetapmiddel hjemmelaget hårmaske olivenolje

Sitronsaft

Sitronsaftmassasje hjelper også mye hvis du vil redusere hårtap. Dette fjerner vekten som tetter porene dine. Sitronsaften virker også som en kraftig antioksidant og har samtidig en kraftig antibakteriell effekt. Masser dette inn i hodebunnen og la det virke i 15 minutter.

Hodemassasje med sitronsaft

hårtap middels hjemmelaget hårmaske sitron

Hakkede mandler med amla hårolje

Påfør denne blandingen på håret ditt to ganger i uken og la den stå på over natten vil gi deg de beste resultatene. Hårtapet reduseres betydelig, og du kan forhindre det etterpå.

Bland hakkede mandler med Amla hårolje og la det virke

hårtap middels hjemmelaget hårmaske mandler

Bukkehornkløver

Bukkehornkløver motvirker mange hårproblemer. Det har en hormonell og avgiftende effekt. Du må suge frøene i vann en natt og deretter lage en pasta av dem. Påfør dette på håret neste kveld og la det virke over natten. Vask av med kaldt vann om morgenen.

Bukkehornkløver har hormonelle og avgiftende effekter

hårtap middels hjemmelaget hårmaske bukkehornkløver

Aloe vera gel

Aloe vera gel er et fantastisk middel for hud og hår, og du kan få dette naturlig hvis du har planten hjemme. Påfør denne gelen på huden to ganger i uken innen to måneder.

Aloe Vera er et fantastisk middel for hud og hår

hårtap middels hjemmelaget hårmaske aloe vera gel

Lakrisbuske

Lakris er også en av de mest effektive rettsmidler for hårtap. Det åpner porene og renser dem for flass. Hakket og blandet med olivenolje, det kan påføres to ganger i uken, og dette vil forbedre helsen og utseendet til håret ditt sterkt.

Har hakket opp og blandet med olivenolje Lakrisbusk har en kraftig effekt

hårtap middels hjemmelaget hårmaske sush wood busk

Massasje med honning

Masser honning inn i hodebunnen og la den virke i 20 minutter. Vask av med din favoritt sjampo. Du kan legge egg til honningen for en ekstra sterk effekt.

Hårmaske med honning og egg 

hårtap middels hjemmelaget hårmaske honning

Lavendelolje

Til slutt, på vår liste over håravfallsmidler, vil vi henlede oppmerksomheten på lavendelolje. Du kan bruke det til å behandle håret ditt for hårtap og andre alvorlige problemer.

Lavendelolje er også veldig effektivt mot håravfall

hårtap middels hjemmelaget hårmaske lavendelolje