4 yogamagasiner i sammenligning – anbefalingene fra redaksjonen

Magasinverdenen har blitt så stor i dag at du raskt kan miste oversikten over ting. Du får mange tilbud om blader fra hvert fagområde. Hvordan kan du konsentrere deg om bladene i virkelig høy kvalitet? Det viktigste her er å gjøre din egen forskning og tålmodig lese gjennom. Men det er alltid veldig praktisk og nyttig hvis du vurderer noen nyttige testrapporter eller sammendrag. Disse gir ofte kort og kortfattet den viktigste informasjonen og aspektene som venter deg i et blad. Sånn er det i hvert fall for oss i redaksjonen. Så vi bestemte oss for å tilby deg en liten testsammenligning når det gjelder yogamagasiner, og for dette har vi konsentrert oss om våre 4 favoritter. Alle disse er tilgjengelige på trykk og selvfølgelig i abonnement. På hjemmesidene deres får du en god oversikt og kan bestille bladene direkte.

Yoga Nyheter

yoga magazine nåværende mindfulness meditasjonsblad

Yoga Aktuell har gledet sine lidenskapelige lesere i mer enn ti år med mer enn 100 sider per nummer. Skrivestilen er ung og frekk, men likevel veldig krevende og hyggelig. Det rapporteres om alle slags ting fra yogaens verden. Ulike yogastiler og asanas presenteres og forklares trinn for trinn.

Den rapporterer om livet og filosofien til verdensberømte yogier og lærere og trekker oppmerksomhet mot nye trender og hendelser. Spesialutgaven Yoga Aktuell Spezial har blitt utgitt en gang i året siden 2011, så du finner en spesiell CD om meditasjon i nr. & Tankefullhet. Finn ut mer om www.yoga-aktuell.de

yoga magazine nåværende utgave 97 april mai 2016

yoga magazine nåværende spesialutgave 5 meditasjon mindfulness cd

Yoga Journal

yoga journal magazine asanas ayurveda selvtillit tilfredshet

Magasinet er kjent og etablert i engelsktalende land siden 1975, og har også vært på markedet på tysk siden 2009. Den umiskjennelige retrostilen kan ikke overses. Likevel, eller nettopp på grunn av dette, vinner Yoga Journal lesernes hjerter raskt og enkelt. Lesetilbudet er først og fremst rettet mot mennesker mellom 25 og 50 år, for hvem yoga ikke bare betyr harmonisk bevegelse, men også betyr en helhetlig livsstil. I tillegg til meditasjonsinstruksjoner og interessante intervjuer, finner du også mange oppskrifter og dagligdagse tips for mer bærekraft og god helse. Den nye utgaven av magasinet rapporterer z. B. om de siste funnene i spørsmål om lavkarbo og avslører noen partnerøvelser for ryggen. Bare ta en titt på www.yogajournal.de.

yoga journal magazine magazine spesialnummer yoga hjemme

yoga journal magazine magazin i ny utgave 2016

Viveka

yoga magazine viveka hefter for yoga

Viveka er ikke et konvensjonelt yogamagasin, men heller “notatbøker for yoga”. Slik skiller Viveka Magazin seg ut fra de andre yogamagasinene. Og ikke bare gjennom det vitenskapelige innholdet, men også gjennom det spesifikke oppsettet. Denne krevende lesningen er laget for alle helsebevisste yogier. Det er ikke rart heller, med tanke på at redaktørene er leger. Direktørene for Berlin Yoga Center spesialiserer seg på yoga som forebygging og hjelp med ulike sykdommer og som tillegg til ulike terapier. Selv om Viveka bare skrives ut to ganger i året, gir de 50 siders utgavene ekspertinformasjon av høy kvalitet om de grunnleggende aspektene ved den gamle læren som kalles yoga. Finn ut mer på www.viveka.de

YogaVision

yogamagasin yogavision akademie østerrike

Utgitt av Yoga Akademie Austria, og dette magasinet bringer også de siste nyhetene fra yogaverdenen to ganger i året. Skrivemåten er tydelig og enkel. Det vil bli rapportert om yogateknikker og arrangementer, så vel som andre kommende prosjekter og bøker. Du må bare være forsiktig! Mange lesere rapporterer at det er en “risiko for avhengighet” her. Og det er enda bedre at bladet er åpent gratis www.yogaakademie-austria.com er å få.

yoga magazine yoga academy austria logo

Vi håper du likte vår korte rapport og ga deg nye ideer. Hold deg inspirert og følg yogastien med letthet og harmoni, men også med sunn tanke og oppmerksomhet!

Namasté

Oppdag livets perfekte enhet!

yoga magazine asana crescent moon woman rock sky

Du kan også prøve det sammen med partneren din

yoga magazine asana warrior couple yoga practice

Finn meditasjonen som passer deg best

yoga magazine asanas body mind soul balance

Yoga for gravide

yogamagasin gravid yogaasanas

Baby yoga

yoga magazine praksis asanas fitness

Små barn får lettere og raskere yoga

yoga journal magazine kinder asanas

Men det er aldri for sent å begynne

yoga magazine online magazine asana yogapraxis

Bare stopp og nyt livet!

yoga magasin yoga praksis meditasjon mindfulness kvinne basseng