Grønn kaffe – fordeler og ulemper

Og en annen slanketrend fra USA har kommet til Europa. For en stund nå har man lest og hørt mer og mer om grønn kaffe. Imidlertid handler det faktisk ikke om en helt ny drink, men bokstavelig talt fra frøene til den eviggrønne kaffebusken Coffea, som opprinnelig kommer fra høylandet i Etiopia og Sudan og har erobret hele verden. Vi kjenner alle kaffe først og fremst i sin brente versjon, med sin uimotståelige, sensuelle duft og umiskjennelige smak. Når det gjelder grønn kaffe, derimot, finner vi ikke en intens aroma og en mye bitter smak. Næringsstoffene er imidlertid fullstendig bevart og koffeininnholdet er mye lavere enn brent kaffe.

Grønn kaffe kommer også fra coffea -kaffetreet

grønn kaffe sunt vekttap srrauch frukt

Og hva med ingrediensene i grønn kaffe??

Den viktigste av disse er: alkaloider som koffein og trigonellin, proteiner som aminosyrer, lipider, enzymer, mineraler, karbohydrater, flyktige aromatiske stoffer, syrer og polyfenoler som klorogensyre. Og det er nettopp det grønn kaffe handler om som et slankemiddel.

Denne syren får en spesielt sterk fettforbrenningseffekt i kroppen. Dette er fordi klorogensyre hemmer absorpsjonen av glukose i blodet og derfor også undertrykker økningen i blodsukkernivået etter måltider. Dette reduserer dannelsen av nytt fett i kroppen, noe som igjen fører til en betydelig nedgang i kroppsfettprosenten.

Grønne, ikke -ristede kaffebønner

grønn kaffe sunt vekttap klorogensyre vekttap

Ikke bekymre deg! Du trenger ikke å tygge eller svelge de ubrente bønnene rå. Grønn kaffe selges vanligvis i pulver- og kapselform. Du finner den i de fleste økologiske og helsekostbutikker.

Ifølge noen amerikanske og indiske ernæringsfysiologer, oppveier helsemessige fordeler langt risikoen. Norske forskere advarer mot bivirkninger så vel som generelt når de bruker andre koffeinholdige produkter. Koffein, som klorogensyre i seg selv, sies å ha negative effekter på nervesystemet og til og med forårsake kardiovaskulære sykdommer, fordi disse to stoffene øker homocystein -nivået i blodet. Så forsiktighet kreves her uansett!

Kaffebønner på busken

grønn kaffe sunt vekttap kaffe bush grønne bønner

grønn kaffe sunt vekttap pulver grønne bønner

Det er derfor viktig at du søker råd fra en erfaren diettist eller spesialist før du tar grønne kaffekapsler. Vær oppmerksom på en høy andel aktiv ingrediens (minst 60%) når du kjøper. Kombiner med god ernæring og mer sport og mosjon. Det er allerede mange grønne kaffeprodukter på markedet, og det blir stadig vanskeligere å velge. Det er nok sant! Derfor så vi litt rundt etter deg og leste mange rapporter og tester. Så vi er oppe Slimsona har møtt. Det er ikke bare pris-ytelsesforholdet som er her. Dette produktet er laget helt i Tyskland og er 100% naturlig.

Grønn kaffe er oftest tatt i denne formen

grønn kaffe sunn slankekapsel

Mange kaffebarer tilbyr også grønn kaffe

grønn kaffe sunt vekttap arabica grønn kaffe

En flott følelse av letthet

grønn kaffe sunt vekttap klorogensyre natur

grønn kaffe sunt vekttap joggesport

Støtt vekttap gjennom riktig diett

grønn kaffe sunt vekttap riktig ernæring epler frukt

Se frem til din vedvarende suksess!

drikke grønn kaffe slanking sunt vekttap