Gurkemeiesaft og gurkemeie er gode måter å få smaken og helsemessige fordeler av fersk gurkemeie! I det følgende vil vi forklare deg hvordan du enkelt og raskt kan lage gurkemeiesaft og gurkemeie. Hold deg til det og finn ut alt du trenger å vite om det livlige oransje-brygget …

Forbered gurkemeiesaft og gurkemeie skudd

Tilbered gurkemeiejuice og gurkemeieslag med fersk gurkemeierot

Gurkemeieskudd og gurkemeiejuice er deilige morgendrinker og forfriskende ettermiddagsavlastning. De er rike på vitaminer, mineraler og antioksidanter som er spesielt gode for kroppen.

Frisk gurkemeierot og ingefærrot

Gurkemeiesaft og gurkemeiesprut av fersk gurkemeie -rot

Forbered kukuma juice

La oss lage fersk gurkemeiejuice! Denne oppskriften tar rundt 15-20 minutter og krever bare en håndfull ingredienser.

Du kan bruke en kraftig stavmikser, juicer eller til og med en stavmikser for å lage gurkemeiejuice.

Ingefær og gurkemeie er en flott kombinasjon

Gurkemeie juice flaske Gurkemeie skudd oppskrift

Ingredienser du trenger for gurkemeiejuice:

  • ca 8-9 cm eller 75 gram gurkemeie rot, uten skall
  • 5 cm fersk ingefærrot eller 1 ss ingefærpulver
  • Juice av en halv sitron (ca. 2 ss)
  • 1 liten appelsin eller 3-4 mandariner / klementiner
  • 1 1/4 kopp vann
  • 2 ss honning eller annet søtningsmiddel (valgfritt)
  • nypresset svart pepper (valgfritt)

Gurkemeie inneholder mange helsemessige fordeler

Gurkemeiesaft og gurkemeie skudd ingefær

Forberedelse:

Du kan skrelle eller ikke gurkemeie og ingefær etter ønske. Men fordi både gurkemeie og ingefær vokser under jorden, kan de ha en betydelig mengde smussrester på skallet.

Hvis du velger å ikke skrelle dem, må du vaske og skrubbe dem grundig for å fjerne smuss og rusk.

Etter at du har skrelt eller vasket gurkemeie og ingefær, legger du dem i blenderen eller juiceren med de resterende ingrediensene!

Nyt et glass friesisk gurkemeiejuice

Gurkemeiesaft og gurkemeie skudd Forbered oppskrift

Hvis du bruker en juicer: Forbered ingrediensene dine og saft dem opp. Rør deretter honning og svart pepper i en kopp vann og tilsett dette til den ferdige saften.

Hvis du bruker en blandemaskin: Ha alle ingrediensene, inkludert honning og svart pepper, i blenderen og bland til en jevn blanding. Hell gjennom en nøttemelkpose eller finkornet osteklut for å sile og skille fast masse.

Ginger gurkemeie skudd

Gurkemeie juice og gurkemeie skudd med ingefær Forbered oppskrift

Forbered Kukuma -skudd

Fremgangsmåten for å lage gurkemeie skudd er den samme som for gurkemeie juice. Den eneste forskjellen er at vannmengden reduseres og det ikke tilsettes søtningsmiddel.

Følg de samme trinnene som beskrevet ovenfor for å forberede gurkemeie og ingefær og deretter behandle dem i juicemaskinen eller stativblanderen. For å lage gurkemeie, bruk 3/4 kopp vann i stedet for 1 1/4 kopp vann!

Skudd med fersk gurkemeie rot

Oppskrift på gurkemeiejuice Gjør gurkemeieskudd med fersk gurkemeie -rot

Ha alle ingrediensene i blenderen. Du kan også doble dette for å få et større beløp. Og gurkemeieskuddene dine er allerede ferdige! Du kan drikke dem direkte som alkoholholdige bilder fra et glass, eller legge dem til en smoothie eller te om morgenen.

Forbered gurkemeie skudd og lagre dem i små flasker i kjøleskapet

Forbered gurkemeiesaft og gurkemeie skudd

Kan du bruke malt gurkemeie??

Fersk gurkemeie er ikke tilgjengelig over hele verden, så vi testet en versjon av denne oppskriften som også brukte gurkemeiepulver. Smaken av saften med fersk gurkemeie rot er selvfølgelig mye mer intens, men hvis du ikke finner fersk gurkemeie på markedet, kan du bruke malt gurkemeie. I dette tilfellet, ta 1/4 kopp gurkemeiepulver og 1 ss ingefærpulver og la dem trekke i varmt vann i 5-10 minutter, og sil deretter for å fjerne pulveret.

Gurkemeiepulver som et alternativ

Gurkemeiejuice Oppskrift Forbered gurkemeie skudd med gurkemeie pulver

Ekstra tips: Juice eller skudd laget av gurkemeiepulver har en mer flytende konsistens sammenlignet med juice laget av fersk gurkemeie. Det er mer som vann sammenlignet med en fruktjuice. Du kan derfor tilsette litt kokosmelk.

Nyt din nylagde gurkemeiejuice om morgenen og start dagen med et smil og full av energi!

Drikk gurkemeiejuice daglig og vær sunn

Gurkemeie juice oppskrift Gurkemeie skudd med fersk gurkemeie rot Gurkemeie juice oppskrift for å forberede gurkemeie skudd Gurkemeie juice og gurkemeie skudd ingefær sitron Gurkemeiesaft og gurkemeieskudd med gulrøtter Gurkemeiejuice og gurkemeie med oppskrift på sitron Gurkemeiesaft og gurkemeie skudd Forbered skuddglass Gurkemeie Juice Forbered gurkemeie skudd Forbered Gurkemeie Juice Gurkemeie skudd Oppskrift Fersk gurkemeie Lag oppskrift på gurkemeie juice gurkemeie skudd Forbered Gurkemeie Juice Oppskrift Gurkemeie skudd