Vellykkede strategier for best resultat når du jogger

Fra tempoet til holdningen og måten vi beveger armene på, alt dette er grunnleggende for joggingseffektivitet. Og det er ikke alt. Det er også noen vellykkede strategier som kan forbedre dine atletiske resultater enda mer.

Dette er temaet for denne artikkelen

Ta en joggetur om morgenen for å få litt frisk luft

Løp jevnlig

Denne sannheten kan virke litt ubehagelig for mange mennesker. Det kan imidlertid ikke nektes: Du kan oppnå den beste effekten ved å gjøre jogging til en vane. Ideelt sett bør du jogge i rundt 30 minutter hver dag. Kan du gjøre det.

å jogge

Gå joggetips for å få litt frisk luft

Å jogge jevnlig er ikke så vanskelig som du kanskje tror. Det er ikke så lett i begynnelsen. Over tid blir det en vane, og kroppen din tar det for gitt.

Du vil styrke kroppen din, resultatene blir mer bærekraftige, og du vil nesten helt sikkert bruke de overflødige kaloriene du har spist i løpet av dagen.

Sette mål

Gå jogging øvelser regelmessig gjøre litt frisk luft

Sett deg bestemte mål når du jogger. Noe annet fungerer best for dem alle. For noen joggere er det super motiverende å prøve igjen og igjen å få en viss løpelengde bak deg. Andre, derimot, oppnår lettere målet ditt hvis de setter et mål for en viss tid.

Prestasjonsmotivasjon

Gå jogging, lytt til musikk, få litt frisk luft

Nyt de små suksessene

Å jogge er ikke gøy! Dette er en anstrengende sport som belaster din egen kropp mye. Ikke klandre deg selv hvis du ikke klarer å nå målene dine fra starten. Legg merke til de små skrittene du gjør hver dag. Du bør være glad for dette og være takknemlig for at du kan fikse det.

Vær fornøyd med den lille fremgangen

Gå jogging om morgenen for å få litt frisk luft og gjøre noen tøyningsøvelser

Beveg armene

Det er veldig viktig at du holder armene i bevegelse når du jogger. Dette vil tillate deg å oppnå større hastighet og bedre trene overkroppen. Se bilder og videoer som viser riktig plassering av hendene.

Nyt øvelsen!

Venner jogger på stranden for å få frisk luft

Skråfly må også være der på ruten din

Skråstrekninger er viktige for å lykkes. Det er mye bedre for kroppen din hvis du løper opp et sted. Du styrker alle musklene dine, forbrenner mye kalorier, og forresten er det mye skånsomt for leddene. Hvis du går ned et sted, er det mye mer anstrengende for sistnevnte.

Jogging på stranden

Dra på jogging og få litt frisk luft på stranden

Hjelp deg selv med spaserstokker

På visse strekninger bør uerfarne joggere definitivt bruke turstokkene i det minste midlertidig. Blant annet lar dette deg oppnå en høyere hastighet og selvfølgelig brenner du flere kalorier.

Gjør strekkøvelser

Gå joggeøvelser på stranden for å få litt frisk luft

Ikke bare jogge fremover!

Ikke bare løp frem. Det går også sidelengs og bakover. Vær forsiktig skjønt. Det er best å løpe i par – den ene fremover, den andre følger. Alternativt kan du jogge på en trygg rute – en du kjenner veldig godt og som ikke har så mange mennesker på den.

Vær aktiv i alle aldre

Strandpar går og jogger om morgenen for å få litt frisk luft

Beskytt leddene dine

Det er mange måter å beskytte leddene dine. Gjør det fordi de er noen av de mest følsomme områdene på kroppen din og jogging kan forårsake traumer fra overforbruk. Forhindre dette med de nødvendige midlene, slik at du ikke trenger å slutte å jogge en stund etterpå.

Behagelig sportsklær er viktig

Gå på jogging i frisk luft og nyt joggedresset ditt

Joggedrakt

Joggetips joggetrekk