infrarød kabintestbadstue eller infrarød varmekabin

Den infrarøde kabinen som et alternativ til den klassiske badstuen

Den infrarøde kabinen er et skånsomt alternativ til den klassiske badstuen og kan installeres på nesten alle bad. Måten den fungerer på er enkel, og noen kan også kjenne den fra den infrarøde varmelampen. Kroppen varmes ikke opp av varm damp, som i den finske badstuen, for eksempel, men av den milde varmen fra de infrarøde strålene.

Varmen er mellom 25 til 65 grader Celsius og er derfor ikke så høy som i en klassisk badstue. Siden temperaturen ikke er så høy, er det ikke nødvendig å ta en pause etter bruk. Bruken av den infrarøde kabinen gir mange helsemessige fordeler.

infrarød kabintest klassiske badstue infrarøde varmekabiner

Nyt den varme varmen fra den infrarøde kabinen hjemme

Hvis varmen fra de infrarøde strålene trenger inn i kroppen gjennom huden, fremmer dette blodsirkulasjonen, lindrer spenninger i musklene og stress kan reduseres. Immunsystemet kan også styrkes ved å bruke den oppvarmede hytta. Siden varmen fra de infrarøde strålene oppleves som veldig hyggelig og temperaturen er under temperaturen i en normal badstue, kan den infrarøde kabinen også brukes av sensitive mennesker og barn. Den respektive produsentens informasjon må observeres for presis bruk.

infrarød kabintest klassisk badstue eller infrarød varmekabin

Varmehytter for hvert bad

Oppvarmede hytter, som infrarøde hytter også kalles, har hatt stadig større popularitet i flere år. Utvalget er stort, slik at du kan finne en passende infrarød hytte til nesten alle bad. Alternativt kan du sette opp varmekabinen i en ombygd kjeller. Varmehytter kan bestilles i rektangulære, firkantede og noen ganger sekskantede design. Temperatur, tid, utelys, LED -fargelyseterapi og leselampe er tillegg som kan bestilles som tilleggsutstyr. Fint treverk i kombinasjon med andre materialer av høy kvalitet skaper en moderne atmosfære på ditt eget bad. I stedet for et dyrt besøk i det neste velvære -tempelet, kan du gjøre det selv hjemme med en infrarød hytte på ditt eget bad. På kvelden etter en anstrengende dag, i helgen som en personlig pause, med en moderne infrarød hytte, kan du gjøre badet til din egen velvære -oase på kort tid.

infrarød kabintest klassisk badstue eller infrarød varmekabin