I vår høyt utviklede tekniske og digitale verden har moderne trådløse enheter, mobiltelefoner og WLAN & Co. har blitt et fast inventar. I denne forbindelse er det til og med vanskelig for oss å forestille oss livet vårt uten moderne enheter, ettersom de har beveget seg inn på alle områder av livet vårt siden slutten av 90 -tallet. Samtidig øker stress, hektisk rush og psykologisk stress i hverdagen. Det moderne mennesket er plaget av hodepine, søvnløshet og mange andre plager. Hjernens ytelse og konsentrasjonsevne reduseres. Medisinske spesialister og medisinske forskere er desperate etter å finne årsakene som førte til det. De påpeker at vår usunne livsstil og den elektromagnetiske strålingen rundt oss definitivt er skylden. Millioner av mennesker rundt om i verden blir utsatt for den negative virkningen av elektrosmog uten å vite det. Så hvor er drømmen om et uforstyrret bo- og arbeidsmiljø? Er liv uten stråling mulig i vår samtid? Disse spørsmålene beveger oss, og vi ønsker å finne svarene.

 Usunn livsstil og elektromagnetisk stråling påvirker vår fysiske og psykiske helse

gjenkjenne den faktiske risikoen for elektrosmog

Bare det at vi kan nås døgnet rundt via mobiltelefon eller smarttelefon, presser oss. Det representerer allerede en viss helserisiko. Av denne grunn vil vi i dagens artikkel gi deg praktiske og veldig nyttige tips om hva du kan gjøre av hensyn til helsen din i hverdagen.

Vi er av den oppfatning at elektromagnetisk forurensning kan unngås, elimineres eller i det minste reduseres. Dette er den eneste måten å skape et sunt miljø med lite stress. Slik at du kan gjøre noe fornuftig for ditt velvære før det blir for sent, alt du trenger å gjøre er å organisere hverdagen din i henhold til følgende retningslinjer:

Følg tipsene våre og lev et sunt og strålingsfritt liv

unngå elektrosmog ved å redusere stress

Bruk moderne enheter på riktig måte og reduser stråling

Elektrisk og magnetisk stråling genereres alltid uansett hvor elektriske maskiner eller enheter er i drift. Selvfølgelig betyr dette at ingen steder virkelig er fri for stråling. Den usynlige faren er rundt oss – i husholdningen, på jobben, på kontoret i varehuset og på gaten. Vår favoritt TV -boks, hårføner, kokeplater på kjøkkenet, men også enheter for magnetfeltterapi i medisin genererer elektriske og magnetiske felt. Selv om eksponeringen og feltstyrken er relativt lav, kan det ikke utelukkes en helsefare. Ekspertene anbefaler: Hold deg så langt som mulig fra disse enhetene, for hver centimeter er viktig her.

 Hold deg langt unna elektriske apparater i hjemmet, på jobben eller på kontoret

Unngå risikoen for elektrosmog og bruk mobiltelefonen mindre

Så er det selvfølgelig også spørsmålet om langvarig bruk av mobiltelefoner er skadelig for helsen vår. Det er vitenskapelig bevist at mobiltelefon & Co generere høyfrekvente elektromagnetiske felt. Dette betyr at mobilnett, trådløse telefoner, WLAN og til og med babytelefoner alle er helseskadelige strålekilder. Og målet er å holde stråleeksponeringen så lav som mulig. Derfor har det i mange år vært tvist om når og hvor ofte man bør bruke disse enhetene. Vårt råd er: Vær advart og bruk mobiltelefonene og bluetooth klokt. For å redusere stråling ved bruk av mobiltelefon, vil det være lurt å ringe korte ganger, bruke hodesett så ofte som mulig og til og med avstå fra kommunikasjon hvis mottakelsen er dårlig. Sørg for at strålingseksponeringen avtar med økende avstand fra enheten, så det er bedre å holde avstanden!

Dra på ferie på et strålingsfritt sted

Ferietid er den mest populære tiden på året for alle tyskere, det er det ingen tvil om. Vårt neste tips gjelder akkurat dine ferie- og reiseplaner. Det ville være best hvis du velger et strålingsfritt sted og virkelig slapper av fra hverdagens stress. Det er fremdeles slike steder der elektrosmogen neppe kan merkes. Disse er langt fra velutviklede industrisoner og overfylte byer. Rolige kyststrender, ferier i landet, camping ved sjøkanten, seilturer gir deg de beste mulighetene til å slappe av og slå av ordentlig. Sunn mat, mye frisk frukt og grønnsaker, lite kjøtt, mer fisk er også blant de gylne reglene for ren avslapning på ferie. Vi vil anbefale lange turer i det fri, gå på eventyrlige skogsturer eller gå barbeint langs stranden. “Tilbake til naturen” har en mer uttalt betydning i dag enn den gjorde på Jean Jacques Rousseaus tid. Og det må være vår retningslinje hvis vi ønsker å leve virkelig strålingsfritt og ha et stressfritt arbeids- og bomiljø.

Mye mosjon i frisk luft vil hjelpe deg med å lindre stresset i hverdagen

Reduser risikoen for elektrosmog ved å bevege deg mer

Trening, yoga og meditasjon vil gjenopprette din indre balanse

Vårt tredje tips for et strålingsfritt liv er rettet mot mer fysisk trening og mental balanse. Det kan virke litt rart med et av disse rådene, men vi insisterer på at trening, yoga og meditasjon gjør mye for å hjelpe oss med å avlaste daglig stress, skifte gir og gjenopprette vår indre harmoni. Med hver fysiske aktivitet glemmer du helt de moderne enhetene og slår dem av, noe som bidrar til et strålingsfritt miljø. Selvfølgelig trenger du ikke å bruke timer på å trene aktivt. Nei, bare en halv time med lett trening om dagen kan gjøre underverker!

 Det er aldri for sent å begynne å trene

redusere risikoen for elektrosmog gjennom mer trening og sport

Dette får kroppen til å gå, senker symptomene på stress og har en positiv effekt på kropp og sjel. Trening vil forhindre en rekke moderne sykdommer og ta vare på ditt mentale velvære. Frisk, sunn og i positivt humør er fordelaktig på alle måter for den moderne personen.

 Vi mediterer for å bli roligere og mer avslappet

redusere effekten av elektrosmog på helse gjennom yoga

I stillheten kan du virkelig komme til deg selv mens du mediterer og høre din indre stemme igjen

redusere elektrosmog -effekten gjennom meditasjon

Å leve uten stråling betyr å leve sunt. Å praktisere yoga og / eller meditere i et rom uten elektriske eller trådløse enheter – slik forbedrer du din fysiske og psykiske helse og deretter forblir aktiv lenger i livet. Det er bevist at disse teknikkene reduserer betennelse og symptomer på sykdom forårsaket av stress og elektrosmog. De holder kroppen i sin beste stand og beroliger sinnet ditt. Og det er det alle ønsker å oppnå i dag, ikke sant??

elektrosmog -effekter på helseutmattelse på jobb

mobiltelefoner er faktisk farlige

Risikoen for elektrosmog er et faktum

unngå risikoen for at elektrosmog slapper av i frisk luft i landet

Unngå elektrosmog og bestill en ferie i landet