Matcha -te og de viktigste fordelene for helsen din

Japansk matkultur antas å være en av de sunneste i verden. Derfra kom matcha -teen til oss i Europa. Et enormt antall sunne egenskaper tilskrives denne drikken.

Tilberedning av matcha grønn te er en kunst i seg selv. Etter at bladene er samlet fra Matcha -plantene, settes de ned til gjæring. Deretter tørkes de av og lagres på et kjølig lagringsområde i en viss periode.

Matcha -te tilberedes stort sett i klostrene til Zen -munkene. Det antas at denne teen skylder dem helse og lang levetid.

Matcha te effekt

Matcha te effekt sunn spising tips matcha søtsaker

Matcha kan brukes ikke bare til å lage te, men også til å bake terter

Matcha -te -sunn tips om hvordan du spiser matcha -tarteletter

Anti-aging effekt

Som all annen grønn te har matcha -te også antioksidantegenskaper. Studier har funnet ut at en matcha tekopp inneholder ti ganger flere sunne ingredienser enn vanlig te.

Dette tilskrives levetiden til innbyggerne i byen Okinawa i Japan, som er kjent for sin lange forventede levetid.

Matcha te forberedelse

Matcha -tilberedning og effekter av å drikke te

Matcha te tilberedes i en liten bolle med en matcha kost

Matcha -te -tilberedningstips for sunn mat

Matcha -te -tilberedningstips for sunn mat

Detox -effekt

Matcha -plantene er skjermet noen uker før høsting. Dette fremmer produksjonen av klorofyll i de gjenvoksende bladene. Dette gir matcha -teen den livlige grønne fargen. Klorofyllet gir også denne planten kraftige detoxegenskaper.

Matcha -drikken renser blodet og øker alkaliteten i kroppen vår. Takket være klorofyllet blir tungmetaller og kjemiske giftstoffer kidnappet fra kroppen.

Et gammelt japansk ritual

Matcha te forberedelse sunn kost tips te typer

Matcha virker avgiftende

Matcha te forberedelse te drikker sunne ideer

Profylakse mot kreft

Katekin er et kjemisk beskyttende middel. Dette betyr at det kan forhindre dannelse av ondartede tumorceller. Dette reduserer risikoen for kreft i følgende organer til et minimum: blære, prostata, bryst.

Vektreduksjon

Det er knapt noen kalorier i matcha -te. Den inneholder også mange ingredienser som fremmer oksidasjon av kroppsfett. Forbruket av matcha -te forbedrer stoffskiftet og med det brenner du kalorier raskere enn vanlig. Med andre ord kan du gå ned i vekt raskere og enklere ved å innta matcha -te.

Matcha -te inneholder teofyllin – dette er en spesiell form for koffein.

Matcha – en helseprodusent fra Japan 

Matcha teeffekt Matcha pulver te typer lever sunt

Den sunne mirakeldrikken tilberedes raskt og enkelt 

Kjøp matcha -te og lag sunne spisetips

Denne teen forbedrer energinivået og utholdenheten

Ifølge historiske bevis drakk samuraikjemperne Matcha -te som en del av forberedelsene til kamper. Ingrediensene fremmer funksjonen til binyrene og holder hormoner på et optimalt nivå.

Energien du får fra matcha -te er mye sterkere og mer varig enn i kaffe. Det varer i nesten seks timer.

Bananmilkshake med matcha

Matcha te -effekt sunn kost tips matcha smoothie

Mental avslapning

Zen -buddhistene drikker Matcha -te under lange meditasjoner. Fordi den inneholder seks ganger mer L-theanin enn vanlig te, er den anti-angstdempende effekten sterkere. Dette fremmer alfabølgene i hjernen, og med det føler du avslapning og en følelse av indre harmoni.

Sterkere immunitet

Antioksidantene som er oppført ovenfor, har alle muligheten til å styrke immunsystemet ditt veldig sterkt. Matcha -te har en antibiotisk effekt. Det hjelper også med å begrense angrepet av HIV -celler på friske celler.

Ingefær, sitron og matcha te

Matcha te effekt av kald te med ingefær sitron og matcha

Gastrointestinal helse

Matcha te stopper forskjellige funksjoner som kan påvirke vår mage -tarmhelse. Regelmessig inntak av denne te kan også ses som en profylakse mot kreft.

Nyt en kopp grønn te

Matcha te effekt te drikke sunne spisetips

Lavt kolesterol og blodsukker

Det er allerede bevist at ved å drikke matcha -te regelmessig kan vi redusere kolesterolnivået og blodsukkeret. Det er ingen spesifikk forklaring på hvorfor dette skjer, men du kan forvente denne effekten.

Matcha te -tilberedning Brus med matcha

Å drikke matcha -te er en kulturarv

Til syvende og sist kan det å drikke matcha -te sees på som en kulturell tradisjon. Den forbinder mennesker fra forskjellige kulturer og epoker og er derfor å betrakte som en vittig opplevelse.

Banan og ananas smoothie med litt matcha pulver

Matcha Effect Matcha Smoothie Banana Ananas

Deilig og sunn matchakake

Matcha -effekt sunne spisetips Matcha -kake