Det har skjedd med oss ​​alle på et eller annet tidspunkt at vi ikke kan overvinne det raskt og enkelt. Likevel er den beste løsningen ofte å reise seg og gå igjen. Lettere sagt enn gjort! Det svakere jeget vil selvsagt prøve å sabotere våre forsøk og ganske enkelt slappe av på sofaen med oss ​​eller på annen måte distrahere oss fra målet. Uttrykkende og originale motiverende sitater er ofte et praktisk hjelpemiddel i slike øyeblikk. Uansett om det handler om jobb, sport, å gå ned i vekt eller et annet personlig prosjekt, er det sitater og ordtak som gir oss den nødvendige delen av motivasjon og styrke og har en positiv effekt på oss.

Vi har satt sammen en samling motiverende sitater for deg her. Hvem vet, kanskje vil du finne alt om at du trenger så mye akkurat nå. Noen ganger kan bare ett uttrykk endre hele livets retning eller i det minste gi et friskt pust.

motiverende ordtak sitater master eckhart

Motivasjon er i utgangspunktet selvmotivasjon. Likevel er dette ikke sjelden spesielt vanskelig for oss, og vi lengter etter en smart idé eller en ny impuls utenfra som bringer livsenergien tilbake på tærne. Vi har derfor valgt og utarbeidet disse 20 motiverende sitatene med inspirerende bilder veldig nøye.

Du kan skrive dem ut og lime dem på veggen, på skrivebordet eller på kjøleskapet. Så disse motivasjonshjelpemidlene er alltid rett foran øynene dine og vil definitivt være preget i minnet ditt. De fungerer faktisk på lignende måte som et mantra, som kan gjøre underverker gjennom den bekreftende effekten. Hvis du lar meg, selvfølgelig. Fordi ingenting er sterkere enn indre tro og full besluttsomhet.

motiverende ordtak lang trebrygge ved innsjøen

Selve ordet motivasjon kommer fra latin og betyr bevegelse, som ofte er forbundet med endring. Den indre viljen til å flytte eller endre noe er den beste motivasjonen av alle. Det er ikke for ingenting det også sies: «Der det er en vilje, er det også en vei! “

motiverende ord fugl med hender

Så ta en titt på de neste meningsfulle motivasjonssitatene med bilder og la oss inspirere deg. Start hver dag med en god tanke og smil til verden, slik at de også vil svare deg med et smil. Oppdag kraften i deg selv og oppnå målene dine, selv om de bare er drømmer. Ikke glem: hvis du vil ha noe riktig, så er hvert forsøk på å oppfylle drømmen verdt. Fordi grenser veldig ofte bare er satt av oss selv.

Freshideen -redaksjonen ønsker deg mye lesemoro og mye motivasjon på alle livsområder!

Motivasjonssitater for enhver anledning og enhver livssituasjon

motiverende ordtak kvinne som danser på engen

motiverende ordtak hane soloppgang

motiverende ordtak hengekøye i sjøen ved solnedgang

motiverende ordtak sjø og soloppgang

motiverende ordtak skyer solnedgang

motiverende ordtak solsikke håndhimmel

motiverende ordtak skyer på himmelen

byggeplass motiverende ordtak bygningsarbeidere

kvinne med motiverende uttrykk for langt hår

meditasjon mann på fjellet meditasjon ordtak

meditasjonsuttalelser motorvei

med en ballong som flyr over havet motiverende ordtak

motiverende ordtak kveldsbylys på gaten

motiverende ordtak kvinne som sitter på taket

motiverende ordtak solnedgangskvinne som løper ved sjøen

motivasjon sitater mann og barn sykler

Trebrygge ved sjøen ved motiverende ordtak ved solnedgang