Å stifte familie er en viktig del av livet vårt. Å finne den rette partneren og si ja er en av de vakreste opplevelsene i livet for mange mennesker. Men de aller beste er avkomene. Barn bringer mye glede inn i familien, men de er også et stort ansvar som foreldre må ta på seg.

Å oppdra barn i sine forskjellige faser og fasetter er ofte en vanskelig og utfordrende del av familielivet. Dette skal ikke bare overtas av mødrene, fordi foreldre alltid tar to. Flere og flere selvsikre menn er klare til å delta og hjelpe til med å oppdra barn og til og med ta dem helt over.

foreldretips - pappa på nett som oppdrar barn

pappa online barna tips for å oppdra barn

For de fleste menn er dette enorme ansvaret ikke så lett, fordi de vanligvis ikke har det medfødte morsinstinktet, eller i det minste ikke like uttalt som mødre. Graviditet alene er et mysterium for henne. Spørsmålene som dukker opp er mange. I forskjellige forum og spørsmål-og-svar-portaler kan du nå finne et passende svar på alle spørsmål om hvert tema. Vi har funnet et spennende nettmagasin for spesielt nysgjerrige fedre som vil det beste for barna sine og som ønsker å vise sin beste side som far! At papa.de Portalen er spesielt bred og presenterer mange emner og grundige råd på en underholdende måte.

Det beste av alt er at de fleste artiklene er av pappa for pappa!

pappa online barneoppdragelse

pappa blir gravid på nettet

Selv med den første tanken "Å bli gravid" finnes på "Pappa på nett" interessante fakta og svar. Du vil også finne informasjon om graviditetsukene, fødselen, og du kan til og med finne et passende navn til babyen din på nettet. Du får mange tips "mann til mann", også når det gjelder første babyutstyr, barnehelse og helseforsikring. Det er også mye som tilbys for fedre med barn og ungdom i skolealder. Mange menn vet at barns lek er av stor betydning for oppveksten av de minste, for utviklingen av deres fantasi og for senere oppførsel av barn. Ta deg god tid til interessante og nyskapende spill med barna dine og utvikle deg til den “beste pappaen i verden”!

Bli en kjærlig og moderne “online pappa” og finn de riktige svarene på spørsmålene dine om oppveksten og helsen til de små.!

oppdra barn pappa online barnespill

pappa online foreldretips for å oppdra barn