Et nyoppdaget klesplagg er på vei oppover – pustemasken. Senest på årets London Fashion Week ble det klart at ansiktsmasken er et av våre modetilbehør i vår tid. I dette tilfellet er den spesifikke årsaken til dette den raske spredningen av det forræderiske Covid-19, det såkalte koronaviruset. Og selv om Verdens helseorganisasjon (WHO) har allerede kunngjort flere ganger at vanlige, kirurgiske nese- og munnmasker ikke gir effektiv beskyttelse mot infeksjon med viruset, de fleste av oss bruker dem nesten overalt for å være på den sikre siden. Forutsatt at du kan finne dem på ethvert apotek eller online. På grunn av den globale mangelen på denne ettertraktede varen, har mange bestemt seg for å se etter alternativer. Designere gjør pustemasken til et It -tilbehør, og andre prøver det med humor. Du kan finne ut mer om dette nedenfor og finne noen stilige så vel som ganske fancy munnbeskyttelsesdesigner.

Det futuristisk-apokalyptiske antrekket med pustemaske blir mer og mer til stede

mote pustemasker

Pustemasken – beskyttelsesartikkel og motetilbehør samtidig

Det sies ofte at mote gjenspeiler behovene og holdningene til det moderne samfunnet. Hver fare, tendens eller fenomen brukes av designere som inspirasjon til å lage nye modeller eller til og med klesplagg. Dette er akkurat det som skjedde med munnbeskyttelsen, som allerede er fasjonabel.

Det mer alvorlige og akutte problemet er nettopp viruset. Pustemasken har for lengst kommet på catwalks til de viktigste moteshowene i verden. Fordi ikke bare i asiatiske metropoler, men også i mange store byer på alle kontinenter, har luftforurensning vært et stort problem i årevis. Statistisk sett dør mer enn 4 millioner mennesker verden over hvert år på grunn av de skadelige partiklene. Det er ikke for ingenting at filtre, luftrenseanordninger og ansiktsmasker tilbys på markedet av mange selskaper og merker og er i stor etterspørsel.

Designer pustemaske – her bare som motetilbehør

designer pustemaske fra coronavirus

Hjelper en pustemaske virkelig mot virus??

I spesialtilfellet Covid-19 kan en konvensjonell pustemaske, som WHO-eksperter ofte har forklart, ikke beskytte oss mot infeksjon. Eksperter advarer til og med om at friske mennesker som bruker en slik maske kan gi falsk trygghet og kan føre til forsømmelse av andre sikkerhetstiltak som håndvask. Personer med hoste og rennende nese bør imidlertid allerede bruke en beskyttelsesmaske for å forhindre ytterligere smittekontaminering. Men når det gjelder pålitelig beskyttelse mot infeksjon, tilbyr bare halvmasker med et partikkelsikringsfilter med styrke FFP2 og høyere dette virkelig.

Likevel er åndedrettsmasker en av de mest brukte beskyttelsesinnretningene i hverdagen

respirator designer koronavirus

Pustemasker som skaper en litt positiv stemning

Til tross for alt prøver andre å ta det med humor og i det minste sette et smil på de bekymrede ansiktene til sine medmennesker i denne vanskelige krisen. Mange produsenter eller hobbyskreddere lager for tiden morsomme maskedesigner som er sprudlet med emoji, dyremunn, skjegg, kyss og mye mer. Slike pustemasker har lenge vært allestedsnærværende i gatene i Kina, Thailand eller Japan og er en del av antrekket. Du kan nå bruke den her til å løsne den kjedelige atmosfæren litt. Viruset er ikke en spøk, og du må ta det veldig alvorlig. Imidlertid bør du fortsatt prøve å skape en litt munter stemning og positiv holdning rundt deg.

Den enkleste måten å gjøre dette på er med et smil

sexy pustemaske med røde lepper

Så vær hjemme! Og hvis du må handle eller gå til apoteket, må du bruke den nødvendige ansiktsmasken. I dette tilfellet er en passende ansiktsmaske helt passende og ønskelig. Men først og fremst: vask hendene, vask hendene, vask hendene!

Respiratorer har lenge vært en del av hverdagen i kinesiske gater

åndedrettsvern ideer morsomme

Pandamotivet er et av de mest populære

bjørn pustemaske design

Men andre dyr er også ganske populære

respirator katt design

respirator mot koronavirusdesign

dyremotiv pustemaske

Morsomme ansikter med originale ansiktsmasker

respirator uvanlige designlepper

pustemaske design smil

respirator design mann

kirurgisk pustemaske smiley emoji

røde lepper åndedrettsvern

latter puste maske design idé

Respiratorer blir stadig mer motetilbehør rundt om i verden

fancy idé for pustemaske

respirator paris moteuke

swarovski pustemaske design

uvanlig idé om respirator

pustemaske design uvanlig idé

kinesisk respirator design   respirator kanin design   pustemaske barnemotiver    skjegg åndedrettsvern  kirurgisk pustemaske med koala     hai motiv pustemaske

Kroatisk designer respirator tegneserier  morsom respirator kirurgisk maske design

morsom kirurgisk pustemaske ler hare

morsomme motiver respirator ansiktsmaske  søte design for respirator panda pustemaske motiv      trendy pustemasker