redusere stress tyggegummi kvinne livsstil

Strategier som du alltid kan redusere stress med

Vi må alle finne en måte å redusere stress i hverdagen. Noen mennesker synes å utvikle en viss immunitet mot dette. Andre, derimot, er åpenbart mer utsatt for dynamikken i hverdagen.

Den stressende hverdagen gjør alle slitne

redusere stress utmattende hverdagsliv

Velg riktig strategi for hvordan du kan lindre stress

redusere stress nyttige tips livsstil

Men faktisk avhenger det av om vi har funnet vår egen vellykkede strategi for å redusere stresset i hverdagen. Så vi går gjennom hverdagen avslappet og glad, uansett hva som skjer med oss.

Den vanlige tilnærmingen

Det er noen grunnleggende tips du kan lære i hverdagen for å redusere stress. Delegere oppgaver til andre, sett prioriteringer og ta virkelige, avslappende pauser.

Å være i naturen med dine favorittfolk

redusere stress tips livsstil familie gress

Noen ganger fungerer ikke alt dette av en objektiv grunn. Ofte er stresset der til tross for alle riktige mottiltak. I så fall trenger du kanskje en veldig fancy strategi. Her er noen forslag til deg!

Skjele / rope høyt!

Du må selvfølgelig ikke bli uanstendig, men noen få banneord som blir uttalt høyt, vil sikkert kunne forbedre humøret og redusere stress. Det har blitt bevist at dette ville slappe av deg raskt. Du vil også føle mer kontroll over alt.

Reduser effektivt stress

redusere stress strathegien livsstil

Blås opp en ballong

Du vil kanskje ikke holde en fest når du er under stress. Men du kan gjøre ballongoppblåsningsdelen. Dette hjelper for dyp pusting, og dette er en mirakelkur for å redusere stress.

Har du noen gang gjettet at oppblåsing av en ballong kan bidra til å lindre stress?

redusere stress tips og triks blåse opp ballongen

Ta et glass appelsinjuicet

Appelsinjuice er full av vitamin C. Dette reduserer igjen kortisol – stresshormonet. Dette forholdet mellom spenningsnivået og C -vitamin har også blitt vitenskapelig bevist.

Drikk appelsinjuice

redusere strategier for å drikke appelsinjuice

En håndfull pistasjenøtter

Å spise pistasjenøtter reduserer ikke bare stresset fordi du har muligheten til å ta en hard bit og knekke nøttene. Dette reduserer tydelig følelsen av frustrasjon. Og ikke bare det! Pistasjenøtter har evnen til å redusere blodtrykket. Dette er en annen grunn til at du gjør det understreke å redusere kan.

Spis pistasjenøtter

redusere srtress tips spise pistasjenøtter

Lukter noe vakkert

Det er uendelig mange studier som har vist at aromaterapi vellykket kan redusere stress. Du må selv finne ut hva som er mest effektivt i ditt tilfelle. Her er noen forslag fra vår side. Ifølge studier er følgende dufter avslappende for de fleste: lavendel, jasmin, vanilje, kokos. Ikke begrens deg i eksperimentene dine. Det kan være at noe annet fungerer mye bedre for deg.

Den vakre duften av lavendel

redusere stress lavendel duft tips livsstil

Gå barbeint i gresset

Nei, ikke bare små barn og hippier kan gjøre det. Det er veldig vanlig som et yndet tidsfordriv blant mange voksne. En av de viktigste årsakene til dette er uten tvil kunnskapen om at det reduserer stress.

Det er gøy å gå barbeint på gresset

redusere stress tips gå barbeint gress

Masser ørene

Tro det eller ei, ørene inneholder mange punkter som er knyttet til viktige prosesser i kroppen din. Det er definitivt noen som reduserer stressnivået.

Tyggegummi

Det er ikke nødvendigvis veloppdragen og hyggelig, men noen ganger må det være det. Mange klarer å redusere stress på denne måten. Det er tross alt bedre enn hjerteinfarkt.

Den positive effekten av tyggegummi

redusere stress tips livsstil tyggegummi

Få en bok å male med

Nei, vi mener ikke disse for barna. Det finnes mange slike bøker også for voksne. Konsentrasjon om å male forskjellige karakterer kan være veldig avslappende for mange mennesker.

Gjør yoga med bare hendene

Enhver form for yoga kan være avslappende og meditativ. Men ikke alle arter kan lett utføres offentlig. På den annen side er det noen håndteknikker som er enkle å utføre. Og garanterer det understreke å redusere!