Salatideer som du kan tilbringe sommeren full og slank med

Bare de som har spist salater av forskjellige slag ofte nok vet at salatene virkelig kan fylle deg opp. Du er den beste for sommeren. Hvis du ikke bare stoler på oss og ønsker praktisk bevis, så prøv i det minste noen av følgende kombinasjoner. Vi garanterer at du blir full av energi og mett som et resultat.

Sunn ernæring gjennom ferske salater

Salatideer sunn matsalat med guacamole

Ulike varianter av den greske salaten

Vi starter med noe vi synes alle burde være kjent med. Den greske salaten kombinerer perfekt grønnsaker med proteinrike produkter. Med litt brød vil du sikkert bli fornøyd, og du vil forsyne deg selv med vitaminer og mineraler, ønsker deg nok energi.

gresk salat

Salatideer sunt å spise gresk salat

Fjærkre og avokado

Det er fantastiske oppskriftsideer som kombinerer fjærfe og avokado. Disse har mange variasjoner med ruccola eller andre bladgrønnsaker.

Kylling og avokadosalat med cherrytomater

Salatideer sunt å spise salatfetaost

Kyllingsalater med sitrusfrukter

Tomater passer vanligvis veldig godt til fjærfe. Imidlertid kan vi tilsette litt krydder med sitrusfrukter og erstatte tomatene med for eksempel mango. Med en passende dressing kan du oppnå en makeløs bitter-søt smak.

Eksotisk salat med mango

Salatideer sunn matsalat med mango

Forbered din favoritt salat og gjør en sunn endring i prosessen 

Hvilken salat er egentlig din favoritt? Du kan kanskje justere noe lite i det for å gjøre noe nytt og sunnere ut av det. For eksempel kan du legge til en ny type olje og legge til færre ferdige produkter. Salaten din smaker helt annerledes og gir deg mer verdifulle næringsstoffer enn før.

Bland frukt og grønnsaker og smak til med en deilig dressing

Salatideer sunn mat tilbereder salat

Grønne grønnsaker og quinoa

Kombinasjonen av grønne grønnsaker og quinoa vil være perfekt for ethvert detox -regime. For eksempel ville grønnkål gå fantastisk med det. Denne salaten fylles samtidig, og takket være forskjellige oljer kan den alltid smake litt annerledes.

Quinoa – en viktig ingrediens i salaten din 

Salatideer sunt å spise sunt slanking

Frukt og salat

En annen salat som du har stor sjanse til å fylle deg opp med, er den som er laget av frukt og salat. Vi anbefaler sennepsdressing for dette, men det er andre dressinger du kan eksperimentere med uten å gå galt.

Smak til med appelsinjuice

Salatideer sunt å spise grønn salat med frø og appelsinjuice

Kikerter

Kikerter passer godt til de fleste salater og er ekte fyllstoffer. Prøv å slå dem hvis du vil at de skal være lettere for fordøyelsen.

Tilsett kikerter i salaten

Salatideer sunt å spise vårsalat med kikerter og bær

Fullkornsris

Har du prøvd fullkornsrisalater? De er gode fyllstoffer og kan raskt kvitte kroppen med giftstoffer, spesielt om sommeren.

Fullkornsrisalat – et sunt fyllstoff

Salatideer sunt å spise kikerter salat blandet

Spinat, fisk og avokado

Hvis du føler deg uten energi og er veldig sulten, bør du ikke spise noe som er tungt på magen, spesielt om sommeren. Du bør heller tenke på en salatkombinasjon som gir deg aminosyrer, vitaminer og mineraler. En sunn “bombe” av denne typen er en salat med fisk, avokado og spinat.

Salat med fersk spinat, laks og avokado

Salatideer Sunn salat med avokadolaks og quinoa

Asparges og nøtter

Liker du aspargesalatene? Det er faktisk et veldig sunt valg. Vi vil fortsette å legge til forskjellige nøtter. Denne retten fyller og gir oss mye energi. Så du kan ha denne salaten godt til lunsj.

Aspargesalat med nøtter

Salatideer sunt å spise aspargesalat med kapers

røde bønner

De røde bønnene er en populær ingrediens i salater. De må spises minst en gang i uken. Du bør spise disse til lunsj fordi de gir deg mye energi og er litt tunge på magen om kvelden. De smaker veldig godt i kombinasjon med gulrøtter og tomater.

Kombiner forskjellige typer bønner

Salatideer sunt å spise bønnesalat

Du kan lage en liste over salater basert på kombinasjonene som nettopp er nevnt. Deretter kan du gjøre dette i en litt annen variant hver gang. Så du har noe nytt for hele sommeren som holder deg slank og som samtidig gir deg energi.

 Mer deilige salater for å spise mett

Salatideer sunt å spise avokado tunfisk salat

Salatideer sunt å spise salat deilig og sunt Salatideer sunt å spise fersk salat enkle oppskrifter Salatideer sunn å spise fersk salat med sjømatreker Forbereder salatideer sunt å spise kyllingsalat Salatideer sunt å spise blandet salat sunt fyllSalatideer Sunn spising Kylling Avokado Caesersalat Salatideer sunt å spise kyllingavokadosalat Salatideer sunt å spise kreft grønn salat avokado Salatideer Sunn å spise meksikansk salat med grillet laksefilet Salatideer sunt å spise quinoasalat Salatideer sunt å spise salat kikerter Salatideer sunt å spise asparges couscous salat