oppnå slank midje gjennom sportsslankingstips

Interessante fakta om emnet “slank midje”

Det er mange måter du kan gå for en slankere midje. Dette er veldig viktig for mange kvinner, og spesielt for nybakte mødre rett etter fødselen. Du trenger ikke gi opp din gode figur for gleden av å få barn.

Gå ned i vekt vellykket og raskt – men hvordan?

!

slank midje slanking gjort enkle tips og triks

Hvorfor blir midjen feit i utgangspunktet?

En av de mulige årsakene til gevinst i livet er graviditet. Magen blir tykkere og dermed belastningen som ryggen må bære er vanskeligere. Området rundt livet blir sterkere. Kroppen programmerer seg selv til graviditetstilstanden.

Gå ned i vekt sunt etter fødsel

slank midje slanking etter fødselstips

Hos ikke-gravide kvinner og menn er det andre grunner til at de går opp i vekt, spesielt i midjeområdet.

Over tid gjør tyngdekraften og vår egen vekt rommet mellom ribbeina mindre. De presses sammen nærmere hverandre. Dessverre blir vår slanke midje nå kortere og tykkere.

Trening og sunt kosthold er av stor betydning

slank midje slanking gjort enkle tips og passende øvelser

De indre organene trenger fremdeles plass og stikker utover. Det samme gjelder muskler, fett og hud. Som et resultat ser vi automatisk mye tykkere ut enn vi faktisk er.

Så om det ikke var ille nok, forårsaker denne tilstanden ofte ytterligere sykdom: dårligere fordøyelse, dårlig metabolisme, sirkulasjonsproblemer, forringet oksygentilførsel. Organene og kjertlene blir mindre effektive.

Disse omstendighetene fører igjen til gass, tyngde og betennelse.

Mål: bli frisk igjen

slank midje slanking gjort enkle tips

Motvirke denne prosessen med mer trening

Bevegelsen motvirker den naturlige prosessen med å begrense mellomrommet mellom ribbeina. Dessverre har de fleste av oss lite tid til trening i hverdagen. Vi sitter for mye. Vi kjører bilen, og fortsetter å sitte foran PC -en eller smartenheten og sende tekstmeldinger.

Fleksibiliteten til moderne mennesker svekkes ytterligere av stress, spenning, bekymring. Dette gjør kroppen vår enda stivere.

Tilbake til trening

slank midje slanking gjort enkle tips øvelser mer bevegelse

Hvordan vi går er viktig

En studie studerte påvirkningen av løpstypen på midjen. Vesten er for stiv og beveger ikke hele den midterste delen av kroppen særlig. Av denne grunn kjører prosessene som er beskrevet akkurat raskere.

Latinamerikanere og afrikanere holder alltid hodet rett og svinger hoftene mer. Det viser seg at denne flotte bevegelsen også er en effektiv øvelse for slanke midjer.

Gå ned i vekt ved å jogge

slank midje vekttap gjort enkelt gjennom sport

Fascien

Alle øvelsene med slank midje handler om fascia og muskler i torsoområdet. Du styrker det og blir samtidig kvitt spenning og stress.

Fascien er spesielt kritisk fordi den spiller en viktig rolle i utformingen av kroppen. Den representerer noe som en våtdrakt under huden vår. Den omslutter hver eneste muskel og holder alt på plass.

Når det er sunt, er det gjennomsiktig som film. Stress, skade, skjev holdning eller emosjonell tilstand kan endre dem. Fascien blir stram, tett, for liten. Dette begrenser kroppsbevegelser og organenes funksjon enda mer.

Den gode nyheten er at fasciaen er formbar. Den kommer tilbake til sin opprinnelige tilstand. Mange fysiske øvelser, for eksempel strekk- og styrkeøvelser, vil hjelpe.

Øvelser for slank midje vil hjelpe med dette

slank midjevekt gjort enkle tips tips mister fettruller

Kan du få en slankere midje? Det samme som for mange år siden?

Det er en optimal midje for hver person, som varierer etter kroppstype, gener og andre subjektive faktorer. Du kan få den slanke midjen tilbake med de riktige øvelsene. Prøv å være realistisk om dine forventninger. Godta grensene dine og kroppen din som den er.

Tro at målet ditt er oppnåelig!

slank midje vellykket slankingstips

Trener med skumrullen

Skumrullen lar deg øve og oppnå en slank midje. Øvelsene er veldig enkle.

 Øvelser for slank midje med skumrulle

Mist din slanke midje gjennom øvelser med en skumrulle

Du må praktisk talt rulle ryggen til det. Dette slapper av muskler og fascia. Stress reduseres betydelig, avslapning sprer seg i ditt. Effekten er som en god massasje.

Enkle øvelser med stor effekt

slank midje slankingstips øvelser med skumrulle

I tillegg fungerer skumrullen også litt etter prinsippet om Pilates. Det destabiliserer oss, og vi må jobbe med våre indre muskler for å gjenvinne balansen.

Varierte øvelser på treningsstudioet eller utendørs

slank midje slanking gjort enkle tips øvelser med en skumrulle

Vi anbefaler at du gjør mange varierte øvelser på treningsstudioet. De løsner alle muskler, struktur og fascia. Gjør øvelsene med skumrullen også. De ville øke effekten og bare få deg til å føle deg bedre.