Den beste måten å holde insekter utenfor dine egne fire vegger er å sette insektnett eller flueskjermer på vinduer og dører. Om vinteren har du stort sett ro og fred fra de irriterende skadedyrene, ettersom det kalde været sørger for at de faller i vinterstrenghet til det blir varmere igjen. Men selv i den kalde årstiden blir du ofte ikke spart på de spesielt sta fruktfluene. De angriper ofte frukten vår selv når utetemperaturen er under null. Hvis du har de irriterende dyrene i leiligheten din, er det noen få triks du kan bruke for å bli kvitt dem.

Dette vil hjelpe deg å bli kvitt fruktfluer på en målrettet måte

I motsetning til Husfluer eller andre insekter, finner fruktfluer optimale forhold i leilighetene våre, selv i den kalde årstiden, for å tilbringe hele livet her. Husfluer må for eksempel fly ut igjen på et tidspunkt for å se etter et underlag for å legge eggene sine. Du finner ikke dette i en leilighet. Fruktfluer, derimot, blir vanligvis brakt hjem med frukten. På den er eggene deres, som ikke kan sees med det blotte øye. Når de klekkes, formerer de seg ofte eksplosivt. Du kan imidlertid Fruktfluer også relativt lett å bli kvitt.

insekt flueskjerm foldedører

Bygg flueglass selv-trinnvise instruksjoner

For å kvitte seg med fruktfluer så raskt som mulig, kan du for eksempel bruke flueglass. De består av et gjennomsiktig kar med et innad buet hull på toppen. Insektene tiltrekkes av en væske i glasset. De kan bevege seg inn i glasset gjennom hullet, men kan ikke komme seg ut gjennom krumningen og drukne i væsken.

Du har muligheten til å bygge en fluekrukke selv for noen få cent. Alt du trenger for dette er følgende redskaper:

 • klar vannflaske
 • Væske som tiltrekker seg insektene
 • Saks / kniv

insektflueskjerm insektmiddel

 Fortsett deretter som følger:

 1. Løsne toppen av vannflasken og skru av lokket.
 2. Fyll flasken med en liten mengde av ønsket væske.
 3. Sett det kuttede flaskehodet opp ned på den nedre delen av flasken.
 4. Plasser flasken på ønsket sted i hjemmet ditt.
 5. Forny væsken noen få dager.

Om nødvendig kan du også lage flere flueglass og fylle dem med forskjellige væsker. Flueglass egner seg ikke bare for bekjempelse av fruktfluer, men også optimalt som insektbeskyttelse mot andre irriterende skadedyr:

 • Fruktfluer: eddikvann
 • Fluer / veps: Søte væsker som juice, honningvann eller limonade
 • Blowflies: vann med fisk eller kjøttrester

insekt flueskjerm glidende dekket uteplass

Konklusjon

Så som du kan se, med noen hjemmemedisiner, kan du effektivt få insekter ut av hjemmet ditt. Selv i den varme årstiden bør du imidlertid effektivt sikre at ubudne gjester som mygg, veps og lignende ikke går seg vill i dine fire egne vegger utenfra. For effektivt å forhindre dette, bør du ikke bare installere flueskjermer på vinduene dine, men ideelt sett også installere insektnett på inngangs- og terrassedørene. For eksempel kan du kjøpe flueskjermdører av høy kvalitet laget av forskjellige materialer fra denne leverandøren Finne. Hvis du følger tipsene våre, får du fred og ro fra plagene sommer og vinter.

    insektavvisende flueskjerm