sunn mat økologiske produkter helse livsstil

Sunn livsstil – ti grunner til at vi tror at sunn mat ikke ville fungere uten økologiske produkter

Økologiske produkter anbefales på det sterkeste i mange situasjoner. Mange mennesker er overraskende uvitende om dette, men uten dem ville det vært sunn mat og med det sunn Liv rett og slett umulig.

Å leve sunt inkluderer å spise sunt i utgangspunktet

sunn leve sunt å spise frukt

Nyt smaken av frisk frukt

sunt liv sunt å spise helse frukt

For dem skrev vi denne artikkelen. Vi bruker enkle og forståelige argumenter for å illustrere hvorfor du bør fokusere mer og mer på organisk i hverdagen.

Velg produktene for husholdningen din nøye

sunt kosthold tips økologiske produkter helse

De absorberer mindre kjemikalier

Dessverre kjøper vi nesten bare produkter med mye kjemikalier fra de vanlige store supermarkedene. Den økologiske maten er ikke den eneste måten å unngå dem. Men hvis du ikke kan produsere din egen sunne mat, ville det vært lettere.

Stol på sunn mat

sunn kost tips sunne levende økologiske produkter

Mer ekte innhold

Noen masseproduserte produkter er så menneskeskapte at de bare kan sees på som en etterligning og illusjon. De har så få ingredienser at de knapt kan regnes som en del av sunt kosthold. Økologiske produkter garanterer derimot et rikt innhold av mineraler og andre sunne stoffer.

Økologiske produkter smaker godt og er sunne

sunn mat tips frukt grønnsaker livsstil

Økologiske produkter smaker bedre

Noen sier at økologiske produkter er for dyre. Det er delvis sant. På den annen side har økologiske produkter en mer intens smak. På grunn av dette vil du også bli raskere mett med det. Så til slutt kan du ende opp med å bruke så mye penger eller bare litt mer, men forskjellen i kostnader vil ikke være så stor. Du sparer også på medisiner og andre tilleggsprodukter.

Spis en deilig salat

sunt leve sunt å spise salatkvinne

Mindre GMO, hormoner, antibiotika, andre legemidler

Ingen vet hvor dårlig GMO er for helsen vår. Forskning har ennå ikke gitt tilstrekkelig informasjon om dette. Hvis du ikke vil risikere det, er økologiske produkter nesten den eneste funksjonen for sunt kosthold.

Økologiske produkter og sunn mat henger sammen

sunt liv sunt spising tips livsstil

Friske økologiske epler

sunne levende økologiske produkter epler grønn rød

Dessverre, med mange ikke-organiske produkter, bruker vi også antibiotika, piller, hormoner og andre medisiner. Så snart vi får dette foreskrevet av legen, kan vi vise oss å være motstandsdyktige mot det. Vi synes det er en veldig risikofylt virksomhet.

Organiske hager tar seg av miljøsystemer

Som regel prøver organiske gartnere også å påvirke miljøsystemene så lite som mulig. Ved å velge disse produktene, er du ikke bare bekymret for sunn mat og drikke leve sunt, men også om miljøet vårt generelt.

Lag mat med økologiske produkter

lage sunne matvarer sammen

Ikke forsøm sunt kosthold til tross for den stressende hverdagen

sunt leve sunt å spise salat