Deilig og sunn mat for en perfekt sommer

Spis sunt og lett, og føl deg mett – det er det sommermåltider må sørge for for oss. Dette er mulig takket være passende oppskrifter. Det er mange av dem, og de er ikke nødvendigvis kompliserte.

I de følgende linjene vil vi introdusere deg for sommersadelene. Dette er produkter som gir kroppen din de riktige ingrediensene om sommeren, slik at du ser vakker og sunn ut.

Sommerretter og forfriskende drikke

sunt å spise smørbrød med sommerfrokost

Mais på grillen

Grill mindre kjøtt og flere grønnsaker. Du bør definitivt prøve mais også. Det vil fylle deg opp, det er bra for magen. I denne formen kan den gi salater en fantastisk ettersmak.

På denne måten sikrer du at kroppen din har vitamin A som den trenger om sommeren.

Vegetargrilloppskrifter – legg mais på grillen

sunn mat sommer grønnsaker mais grillet

Vannmelon

Vannmelonen er en skikkelig gave fra sommernaturen for helsen vår. Den fyller deg opp, har mye fiber og sikrer at huden er godt hydrert. Hva mer trenger du egentlig?

Hvis du vil, kan du spise vannmelon med fetaost. Dette er en ideell kombinasjon for en sommermiddag!

Du kan også grille vannmelon

sunt å spise grillede vannmelongrilloppskrifter

Vannmelonbiter med fetaost

sunt å spise vannmelon fetaostspyd

Lek med maten og uttrykk følelsene dine fritt

sunt å spise vannmelonhjerter blåbærspyd

Hjemmelaget iste

Iste jeg kjøpte er full av sukker og anbefales ikke. Men du kan lage dette hjemme og tilsette honning i stedet for sukker. Det er forfriskende kombinasjoner med sitrusfrukter, lime, mynteblader, etc..

Å nyte hjemmelaget iste regelmessig virker som en detox og hydrerer kroppen din. Du føler deg bra, reduserer risikoen for overoppheting og dehydrering. Huden og håret ditt vil også se mye bedre ut ved å drikke sunn iste med jevne mellomrom.

Hjemmelaget iste – en forfriskende sommerdrink

sunn mat forfriskende sommerdrikker hjemmelaget sitronade iste

fruktsalat

Den enorme mengden frisk frukt kan til og med være overveldende om sommeren. Vi vil mye og av alt! Du kan kombinere veldig forskjellige varianter i en sommerfruktsalat.

Ved å lage denne salaten hjemme, lager du dine egne kombinasjoner. Fettfattig krem ​​i målte mengder kan være ganske sunt. Hvis du ønsker det, kan du kombinere nøtter og honning med små mengder.

Fruktsalat – den beste retten om sommeren

sunt å spise fruktsalat sunt å spise jordbær

Kombiner vannmelon og blåbær

sunn mat forfriskende sommerdrinker og fruktsalat

Kalde supper

Det er ikke tilfeldig at middelhavsmat tilbyr en rekke kalde supper. Gazpacho er et slikt eksempel. Denne suppen er tilgjengelig i forskjellige versjoner. Tomatene gir deg mye vitamin C. Du føler deg mett og frisk.

Du kan tilsette forskjellige krydder etter smak og de vil hydrere kroppen din.

Kald tomatsuppe eller fortsatt kalt gazpacho

sunt å spise kalde supper tomatsuppe gazpacho

kald agurkesuppe

sunt å spise kalde supper agurkesuppe med basilikum

Mais gazpacho

sunt å spise kalde supper mais gazpacho

Fjærfe spyd

Om sommeren bør du spise mindre kjøtt. Samtidig må den ikke utelukkes fra menyen. Kyllingspyd er en veldig god mat å spise en eller to ganger i uken. Andre gode alternativer er det magre kjøttet. Kombiner kjøttstykker og forskjellige grønnsaker på spydet.

Kylling- og grønnsakspyd

sunt å spise kyllinggrønnsakspyd grilloppskrifter

squash

Blant grønnsakene for sommeren vil vi markere courgetten. Forbered dem på grillen eller i ovnen. Du kan suge dem i mel (inkludert ris eller grovt mel) og egg på forhånd for å oppnå en enda bedre og spesiell smak.

Fylt courgette bakt med parmesanost 

sunn mat sommerideer fylt courgette

Fisk og sjømat cocktailer

Fisk og sjømat er bare et must for sommeren. For ikke å bli mett av det for raskt, bør du prøve forskjellige kreative oppskrifter. Til middag ville de såkalte rekekocktailene være en elegant og deilig middag.

Rekekocktailer som forrett

sunt å spise rekecocktail med mangosalsa

Drikk mye vann og sunne drikker

Du må også drikke mye væske for å ha vakker hud og hår. Vann, frukt-vann-cocktailer og juice med lite sukker er noen gode alternativer. Svøm mye også – vannet er essensen av sommerens skjønnhet og et sunt liv denne sesongen.

Forfriskende jordbærdrink

sunn mat forfriskende sommerdrikker jordbær -limonade

Drikk så mye vann som mulig

sunt å spise forfriskende sommer drikker vann med jordbær

Vannmelonen er 95% vann

sunn mat sommerideer drikker vannmelon sunn mat sommer ideer vannmelon sunt å spise hjemmelaget sitronade sommer forfriskende drinker

Yoghurt med deilige sitrusfrukter

sunn yoghurt med sitrus sommer desserter

Ferskenmozzarella med basilikum og balsamico 

sunt å spise kald forrett fersken mozzarella sunn mat salat ideer med laks og sjømatsunn mat sommerdrikker gin grapefrukt sommerbrus

Deilig dessert med hjemmelaget is

sunn mat sommer ideer velsmakende dessertsunt å spise hjemmelaget is med kiwi sunn mat sommer ideer lage iskrem selv sunn mat sommerideer fylt paprikasunn mat grillede grønnsaker courgettesunn mat sommerideer fruktsalat

Nyt de varme sommerkveldene utendørs

sunn mat sommerideer romantisk middag