Sunn te – hvilke te er verdt å prøve?

Legemiddelindustrien er viktig for menneskeheten og dens utvinning og generelle utvikling. Likevel bærer hun også skylden for mye. Hun lanserte så mange kjemiske og kunstige produkter at vi sakte glemte tradisjonelle, sunne stoffer.

Sunn te – drikk te og vær sunn

te sunn drikke te bekjempe

Legemiddelindustrien sikrer rask eliminering av mange symptomer på sykdom og annonserer produktene veldig aktivt og nesten aggressivt. Så den gamle sannheten forsvinner i bakgrunnen om at sunn mat og medisinske urter har en langsommere, men permanent helbredende effekt.

Sunn te – velg sunn mat og drikke

te er en sunn helse livsstil

Hvis du spiser sunn mat og medisinske planter regelmessig, trenger du neppe kjemiske produkter fra farmasøytisk industri. Vil du for eksempel vite mer nøyaktig hvilke som er de sunneste teene? Du kan drikke disse hver dag. Noen av disse teene brukes også som urter og krydder.

Bjørkete

Te kan lages av myke bjørkeblader. Dette anbefales på det sterkeste ved nyreproblemer. Bjørketen avgifter kroppen, virker sterkt dehydratiserende og stimulerer stoffskiftet. Du kan også bruke den til å motvirke mange hudsykdommer og betennelser. På våren, mellom mars og begynnelsen av mai, oppnås også bjørkesaft, som har svært gunstige egenskaper.

Tilbered sunn te fra bjørkeblader

te sunn bjørk te bjørk etterlater sunn mat

Drikk bjørkete

Forbered te sunn birkete urter sunn mat

Nettle te

Nettle te er ikke bare veldig sunt, det er kjent for å være en utmerket pick-me-up. Denne teen brukes som et middel og for å forebygge anemi og for kraftige blødninger. Mange gastrointestinale problemer kan også påvirkes positivt av denne sunne teen. Te hjelper mot kronisk bronkitt. Nettle te kan hjelpe deg mye med nyreproblemer.

Nettle te hjelper mot en rekke helseproblemer

te sunt tilberede nettle te sunn mat

Salvie te

Alle smertefulle og ubehagelige tilstander knyttet til mage -tarmsystemet kan lindres gjennom regelmessig inntak av salvie -te. Du kan bruke den til å støtte og positivt påvirke terapien og helbredelsesprosessene i leveren og galleblæren. Du kan også drikke salvie te mot forkjølelse.

Salvie -te har en god effekt på mage -tarmsystemet

te sunn salvie te drikke helse

Bekjemp kulden med salvie -te

Forbered te, drikk te mot forkjølelse

Melissa te

Hvis du er under konstant stress, er te laget av sitronmelissblader akkurat for deg. Denne teen er veldig sunn, den inneholder mye eteriske oljer og anbefales på det sterkeste for å roe ned. Det kan lindre irritasjon. Naturopater og leger anbefaler daglig inntak av sitronmelisse (2-3 kopper per dag) i minst 6 uker.

Drikk sitronmelisse for å roe ned

lage te sitronmelisse te sunn mat

Hopp te

En av de sunneste teene er denne som er laget av knuste humlekegler. Humle -te har en smertestillende effekt, og du kan bruke den til å eliminere mye betennelse. De fremmer fordøyelsen og appetitten din. I tillegg har humlet te en veldig beroligende effekt når du er under stress. Den sunne humlete vil også hjelpe deg med søvnforstyrrelser og kan bringe din gode søvn tilbake.

Humle te har en variert helseeffekt på organismen

Forbered te drikke te humle te sunt

Nyt en god søvn

te sunn te effekt sunn mat

Hopte anbefales i stressende situasjoner

lage te -egenskaper eliminerer stress sunt å spise

Misteltein

En annen veldig sunn urtete er misteltein. Regelmessig inntak av misteltein kan senke høyt blodtrykk. Denne teen har blitt brukt mot epilepsi og hysteri siden antikken.

Misteltein har vært brukt for å bekjempe epilepsi og hysteri siden antikken

tilberede te misteltein sunn sunn mat

Vi har ikke klart å dekke alle de viktigste urtete i denne artikkelen. Av denne grunn ønsker vi å fortsette i en andre artikkel. Hold deg til det, oppfølgeren er snart!

Drikk urtete

er te sunt sunt å spise sunne drinker

Nyt sunn te

te sunn brennesle te effekt