Sunne frokostideer – pannekaker smaker bedre med frukt

Rask, næringsrik, velsmakende og enkel å ta med – slik skal en sunn frokost være. Det skal smake og se litt annerledes ut hver gang, slik at begynnelsen på dagen virkelig blir glad. De sunne pannekake -frokostideene som vi bringer deg i dag, er akkurat i denne stilen.

Sunne frokostideer med pannekaker

sunn frokost ideer frukt ricotta pannekaker

Sunne frokostideer som også er supergode

sunn mat pannekaker banan honning

Hvorfor er fruktige pannekaker så sunne?

De fruktige pannekakene er spesielt sunne når de er laget av grovt mel. Så de har et sunt protein og fiberbase. Du vil være mett og ha styrke i flere timer. Fruktene forbedrer denne effekten med flere vitaminer. De generelle næringsverdiene er veldig høye, og hvis du ikke brukte for mye smør, egg og sukker i preparatet, vil kaloriene holde deg lav.

Fruktige pannekaker ser flotte ut

sunn frokost ideer pannekaker

Basen

Du kan smøre litt krem ​​på pannekakene, men de skal ikke være veldig fete. De fruktige pannekakene smaker veldig godt med nøtter og litt honning, noen ganger med syltetøy.

Nøtter gir pannekaken en god smak

sunn mat pannekaker nøtter

Pannekakeideer med syltetøy

sunn frokost ideer syltetøy pannekaker

Deilig og sunn kombinasjon av frukt

Fiken, ricotta, mandler og lønnesirup

Spis mer fiken hvis du ikke er det uansett. De er en av de godeste fiberkildene, noe som gjør dem gode til frokost. Ricotta og mandler tilfører frokosten vitaminer og mineraler. En slik pannekake smaker skikkelig saftig!

Forbered pannekaker med fiken

sunn frokost ideer pannekaker fiken

Epler, mandelsmør, rosiner og kanel

Du kan oppnå en veldig balansert smak med rosiner og epler. De fyller kroppen din med alle de essensielle ingrediensene og en god mengde vann.

Epler med rosiner og kanel

sunn frokost ideer pannekaker rosiner kanel epler

Unn deg noe deilig

sunn frokost ideer pannekaker epler rosiner

Bær, yoghurt og granola

Kombinasjonen av disse tre ingrediensene i en pannekake gjør denne frokosten til en energibombe. Hvis du starter dagen med en slik godbit, vil du kunne klare alle intellektuelle og fysiske utfordringer i ditt daglige arbeid.

Pannekaker med bær

sunn frokost ideer pannekaker bær frokostblandinger

Bli sulten på en gang?

sunn mat bær yoghurtpannekaker

Bananer, peanøttsmør og honning

Du kan bruke hele bananen her uten å dunke eller hugge den. I mellom kan du bruke Nutella i stedet for honning, men bedre ikke så ofte …

En perfekt kombinasjon av banan og honning

sunn frokost ideer banan honning pannekaker

Mango, kremost, avokado og lime

Avokadoen er ikke bare en del av solide oppskrifter og salater. Denne frukten smaker fantastisk om morgenen og gir mye energi. Den utfolder sine beste egenskaper, både når det gjelder smak og helse, i kombinasjon med den deilige mangoen og kremen. Litt kalk sørger for at fettet behandles godt.

Avokado pannekake ide

sunn mat avokado pannekaker

Pannekaker smaker godt med mango og lime

sunn mat pannekaker mango lime

Pærer, cottage cheese og dadler

Pærer, kvark og dadler er en fantastisk blanding for en solid pannekakefyll. Det gir deg mye energi om morgenen og smaken er velsmakende og saftig.

Pære pannekaker

sunn frokost ideer pannekaker pærer dadler

Prøv våre pannekake -ideer! Felles for alle er at de tilbyr en balansert blanding av karbohydrater, proteiner og sukker. Når du kommer med dine egne kombinasjoner, prøv å opprettholde en sunn balanse mellom dem alle.

sunn frokost ideer frukt jordbær