Er det noe mer irriterende enn vinterhosteproblemet? Som om det dårlige været ikke var nok til å ødelegge humøret vårt. Det er så mange enkle å implementere tips mot hoste. Hvis du begynner å kurere hosten tidlig nok, vil du sannsynligvis kunne unngå å ta harde medisiner. De kan også forbedre din generelle tilstand. Derfor er det definitivt verdt å ta en titt på dem!

tips mot hoste av varm melk

Deilige melkedrikker mot hoste

Vi starter med noen deilige drinker som er hyggelige og som også kan hjelpe mot hoste. En mild forkjølelse kan være en god grunn til å spise noe søtt. Hvis du tåler melk godt, kan du varme opp en kopp og legge en pakke med vanilje til.

Melk inneholder også den andre oppskriften som vi vil foreslå for deg. Du bør koke rosiner i melk og la dem trekke i en time. Deretter kan du drikke den smakfulle drikken i noen få porsjoner. Vanilje og druer er kjent for å bekjempe forkjølelse fordi de avgifter kroppen og bekjemper betennelse.

tips mot hoste velsmakende urter

Kjente matvarer mot hoste

Tilstrekkelige tips mot hoste kan bare inkludere transformering av din egen meny. Det er visse matvarer som er veldig effektive mot hoste. Dette er for eksempel timian, vårløk og merian. Hvorfor ikke vurdere en meny der disse ingrediensene også er tilstede. Mandler er også en av de populære matene mot hoste. Du bør senke mandlene i vannet slik at skjellene deres lett kan skrelles av. For dette trenger du en ventetid mellom 8 og 12 timer. Deretter siles de myke mandlene, og du kan tilsette smør, sukker eller sukkererstatning 20 til 40 gram hver. Du bør ta den ferdige blandingen i tre til fire porsjoner.

tips mot hoste veldig varme drikker

Tips for hoste med laurbærblad og roser geranium

Laurbærbladene er et av de mest effektive hostemedisinene. Det er derfor vi vil gi dem spesiell oppmerksomhet. Du bør lage laurbærbladene på svak ild. Gjør dette i ca 5 minutter og søt med honning. Rose geranium kan også hjelpe mot hoste. Du trenger seks blader av disse, og du bør legge knuste valnøtter til dem. Du kan også tilsette kvede og epler til denne blandingen. Tilsett litt honning eller et sunt alternativ til sukker.

tips mot hoste deilig te

Mye vann og honning

Du må ikke undervurdere effekten av blandingen av vann og honning. Den gode hydrering i kombinasjon med de gode egenskapene til denne tradisjonelle eliksiren for vår helse gir alltid veldig gode resultater. Du bør starte dagen med et så lunkent glass vann med honning og helst drikke flere av disse før måltider gjennom dagen. Du kan kanskje tilsette sitron på et tidspunkt også. Honning og vann skal også nytes separat og ikke bare i kombinasjon hvis du har problemer med forkjølelse og hoste. Selv bare honning du sakte nyter kan hjelpe deg. Hvis du drikker lunkent vann i løpet av dagen, vil du forbedre din generelle tilstand og dermed også motvirke forkjølelse. Kaldt vann er uaktuelt når du hoster! Når vi snakker om honning, vil vi anbefale blandingen med den svarte reddikken. Dette er en uslåelig kombinasjon med veldig sunne egenskaper. Du kan også blande honning eller propolis med yoghurt. Dette styrker immunsystemet og hjelper kroppen din til å bekjempe forkjølelse.

te og andre ideer tips mot hoste

Godt utvalgte urte- og hostedråper

Det finnes mange forskjellige typer urte- og hostedråper. Hvis mulig, bør du velge de uten tilsatt sukker eller uten sukker i det hele tatt. Les også innholdet og velg en blanding av så mange urter som mulig. Vitamin C i form av sitron eller andre ingredienser bør ideelt sett også være tilstede. Spesiell oppmerksomhet er nødvendig med barna. Mange av urter anbefales ikke for de minste, men også for noen voksne som gravide eller personer med allergi.

tips mot hoste dårlig forkjølelse

Ulike innåndinger

Hvis du har alvorlige hostesymptomer, anbefales innånding. Det finnes passende fysiologiske løsninger og siruper som dette kan oppnås med. Du trenger ikke nødvendigvis en spesiell enhet for å gjøre dette. I teorien kan du varme opp disse løsningene eller sirupene og inhalere dampen deres. Med begge metodene er det veldig viktig at dampen ikke er varm. Ellers er det en reell fare for brannskader.

vann og honning tips mot hoste

Generelle tips mot hoste

Dette er etter vår mening noen av de enkleste og mest effektive måtene å behandle hoste på. Selvfølgelig kan du finne flere som også inneholder favorittmatene dine. For til slutt er det slik: hvis noe smaker bedre, vil han selvfølgelig gjerne ta det i større doser. Samtidig bør du drikke mer vann for å fjerne giftstoffer og bakterier fra kroppen din. Alle drikkene du drikker må ikke være for kalde eller for varme. Du må under ingen omstendigheter drikke alkohol.

gode innåndingstips mot hoste