Medisinske urter og planter som støtter vår helse

Astma er en annen sykdom som det fremdeles ikke er noen kjent vei til utvinning for. De syke behandles med komplekse midler, og sykdommen blir undersøkt igjen og igjen, og fremdeles vet ingen når og hvordan den kan bryte ut igjen. Hvordan kan man beskytte seg mot en slik fare, og er det i det hele tatt noen forebyggende midler mot astma? Vi gjorde en liten undersøkelse og fant ut at det er til og med naturlige måter som styrker forsvaret vårt og gjør kroppen enda mer spenstig. Vi har oppsummert følgende resultat for deg i et nøtteskall og presenterer de 8 beste medisinske urter som brukes av pasienter i astmaanfall og som viser positive resultater.

Medisinske urter og planter i helbredende praksis medisinske urter lever sunt sitrongress lakris

hvitløk

Helseegenskapene til hvitløk har vært kjent i medisin og også i helbredende praksis i evigheter. Dens antiinflammatoriske egenskaper hjelper til med å løsne det harde slimet i luftveiene. I tillegg er hvitløk et naturlig antibiotikum som bekjemper virus og infeksjoner som kan utløse astmaanfall i kroppen.

Sist, men ikke minst, styrker hvitløk vårt immunsystem.

Hvitløk bekjemper infeksjoner som forårsaker astma

medisinske urter lever sunt hvitløk

ingefær

En annen urt som er nyttig for astma er ingefær. Roten er også antiinflammatorisk og hjelper til med å rense luftveiene. Under et astmaanfall kramper brystmusklene og luftveiene blir smale. Ingefæren motvirker, slapper av og beskytter.

Med ingefær blir luftveiene ryddet igjen (virus) 

medisinske urter lever sunt ginko bilobaGinko biloba

Ekstraktet fra denne planten forhindrer spredning av betennelse og gjør pusten lettere ved astmatisk sykdom.

Med ginko blir pusten lett igjen 

medisinske urter lever sunt ginko biloba2

Sitrongress

Sitrongress er mye brukt i alternative behandlingsmetoder, spesielt for astma, hoste eller andre luftveissykdommer. Dette har antibakterielle, antiinflammatoriske og også soppdrepende egenskaper som kan redusere potensiell betennelse og stoppe infeksjon.

Sitrongresset stopper infeksjoner og beskytter mot betennelse 

medisinske urter lever sunt sitrongresslakris

Den elskede lakrisen (økologisk) kan også føre til en forbedring av helsetilstanden. Effekten av lakris er beroligende og frigjørende, spesielt når du har problemer med å puste.

Lakris lindrer og styrker 

medisinske urter lever sunt sitrongress lakrisoregano

Denne urten gir utrolige resultater når den brukes i alternativ behandling av astma. I tillegg til sine antiinflammatoriske egenskaper, inneholder oregano stoffer som naturlig renser alle luftveier.

Oregano renser slim i luftveiene 

medisinske urter lever sunt sitrongress lakris

medisinske urter lever sunt sitrongress oregano2Rød alm

En annen vanlig urt som kan bekjempe astma er rød alm. Å ta rød alm løsner slimet som forhindrer normal innånding og utpust. Takket være denne planten utvides brystet, som ikke bare lindrer astma, men også beroliger irriterende hoste eller andre lungesykdommer.

Rød alm utvider brystet og gjør pusten lettere 

medisinske urter lever sunt ginko rød elm2

medisinske urter lever sunn ginko rød almgurkemeie

Gurkemeie har lenge vært kjent for sine helseegenskaper. Det fungerer som et forebyggende middel mot astma eller allergiske reaksjoner i luftveiene. På grunn av sine antiinflammatoriske egenskaper bekjemper den vellykket symptomene på astma.

Mirakelgurkemeien hjelper mot allergi og astma 

medisinske urter lever sunt sitrongress lakris