For mange mennesker er trening hjemme et bedre alternativ sammenlignet med treningsstudioet. I ditt eget hjem føler du deg ikke skremt av andre mennesker. Du kaster ikke bort tiden på å kjøre til treningsstudioet eller parken. Selvfølgelig har dette like mange ulemper. Du kan ikke bade og klare deg uten frisk luft, noe som også er bra for helsen din. Likevel er de fleste av oss for opptatt til å finne tid til slike aktiviteter selv på vanlige dager.

Så det er generelt godt å ha et treningsprogram hjemme.

Fremfor alt er nøkkelen til suksess å planlegge treningen hjemme godt og gjennomføre den på en kvalitativ måte. Vi har ikke til hensikt å lage en spesifikk sportsplan for deg. Etter vår mening bør dette være svært individuelt. Vi gir heller et innblikk i de forskjellige strategiene og måtene for å holde deg i god form hjemme. Imidlertid vil bildene og videoene nedenfor gi noen veldig spesifikke treningstips.

Bruk krisen for å komme i form!

Abdominal treningssport hjemme

Nå er det på tide å oppdage at du liker sporten!

Sport og trening er naturlig for alle. De er på ingen måte for vanskelige for de fleste av oss. Alle som hevder det motsatte har sikkert blitt offer for noen av mytene om sport og trening. Kanskje det er tilfellet med deg?

Nå er det på tide å fjerne disse mytene. Å sitte tvangsmessig hjemme under karantene gir deg muligheten til å oppdage at du ikke trenger for lang og tung eksponering for å oppnå gode resultater. I hverdagen, når du går en tur, trener på jobb eller jobber i hagen, trenger du trening en eller to ganger i uken for å virkelig holde deg i god form.

Du trenger ikke for mye tid!

Hvis du er hjemme hele tiden, som nå i koronaviruset, trenger du noen minutter hver dag. Hvis du ikke har noen treningerfaring, er 15 minutter nok til å begynne med. Når du blir vant til det, begynner det å bli morsomt. Da ville du naturlig nok fått trang til å forbedre og forlenge treningsvarigheten. Spesielt for yoga og pilates anbefaler vi å starte med en lengre treningsøkt, rundt 20 til 30 minutter. Men selv i dette tilfellet kan 15 minutter være mye å begynne med.

Du trenger ikke nødvendigvis dyrt tilbehør

en stol i hjemmesport hjemme

Hva slags sport ville du trives hjemme??

Når du er alene hjemme, har du ofte motivasjonsproblemer når du driver med sport. Derfor bør hovedkriteriet for valg av program være attraktiviteten til en sport. Foretrekker du dynamiske øvelser, rask, svært effektiv trening eller heller yoga eller Pilates? Alle disse bevegelsesstilene fungerer like godt når de gjøres veldig bra. Hvis du klarer å strekke musklene dine veldig bra, vil du belaste dem mye. Hvis du kan gjøre yoga- og pilatesøvelsene veldig bra, vil du få veldig gode resultater. Ofte er du like god som på treningsstudioet. La oss nå se på fordeler og ulemper med de enkelte treningene. Vi gir også flere tips som bidrar til de mest effektive resultatene.

Noen mennesker trener mye bedre hjemme

Hjemmeidrettsøvelser med stol

Svært effektiv kondisjonstrening hjemme

For den superdynamiske og effektive kondisjonstreningen trenger du vanligvis litt mer plass. I tillegg skal gulvet ikke være glatt. Du vil vel ikke støte på noe eller falle og skade deg selv? Videre skal rommet være veldig godt ventilert. Ideelt sett bør du minst åpne ett vindu. Hvis du driver med idrett hjemme, bør de valgte øvelsene kunne utføres til en rekkevidde på 1,5 til 2 meter. Ved å gjøre det, bør du bestemme hvilke typer øvelser du liker å gjøre mest effektivt og mest effektivt. Du kan også jobbe med alle muskelgrupper mens du står. Men det er også like gode treningsøkter som kan gjøres fra bakken.

Med hver øvelse må du bruke magemusklene. Hvordan redde deg selv fra traumer!

Kvinner som trener sport hjemme

Øvelser for bestemte muskelgrupper

Ikke alle er fans av aktiv kondisjonstrening. Det er faktisk ganske vanskelig å gjøre på trange steder. I dette tilfellet anbefaler vi at du er på forskjellige dager forskjellige muskelgrupper hver påta seg. Finn øvelser som belaster dem og lag en plan. Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot trening av magen og midjen. Dette området av kroppen vår er generelt mest belastet. Men det må gjøres på riktig måte, slik at du ikke blir skadet i prosessen. Uansett om du gjør øvelser for bena eller armene, er det viktig at du spenner magemusklene veldig sterkt. På den ene siden sikrer dette stabilitet. I tillegg vil du også stresse denne delen av kroppen mer og forme den veldig godt. Hvis du fulgte denne regelen, måtte du gjøre de veldig tunge mageøvelsene sjeldnere. Dessuten ville de alltid være lettere for deg.

Du kan hoppe over manualene eller erstatte dem med flasker

Hjemmeidrettsøvelser for beina

Yoga og pilates

Når du trener hjemme, er nok yoga og pilates mest hensiktsmessig. Du er praktisk talt laget for slike situasjoner! Men vi prøver på ingen måte å overtale deg, fordi alle har sine egne preferanser. Du bør imidlertid ikke forkaste dette alternativet med lett hånd. Yoga og Pilates -øvelser anses av mange som for enkle, og det er feil. I virkeligheten er de super effektive når du gjør dem med fokus og som instruert av treneren. Det spesielle her er at du kan finne et vanskelighetsgrad som passer godt til din nåværende form. Det som er bra med yoga og pilates er at du også gir mental avslapping for kropp og sinn.

Statisk posisjon fra yoga og pilates er ofte den mest effektive

Ryggforsterkende øvelser sport hjemme

Forbedre matvanene dine gjennom trening

Du kan ikke drive sport på full mage. Du bør ikke være sulten og uten energi heller. Hvis du skulle trene regelmessig hjemme hver dag, ville du automatisk strukturert matvanene dine. Ellers vil du sannsynligvis føle deg syk … Det vil vi ikke! Morgenen ville være best egnet for de aktive øvelsene. Ideelt sett bør du begynne å gjøre dette omtrent to timer etter at du står opp. Etter trening bør du ikke spise mat på omtrent en time. Drikk mye vann, men ikke bare før og under trening. Du kan drikke mye væske en time før og umiddelbart etter at du er ferdig med treningen.

Du trener praktisk talt alltid magemusklene!

Sport bort magefett hjemme

Husk: Uansett hvor bra du trener, må du ikke forbedre formen din uten de riktige spisevanene!

Spesielt når du er hjemme hele dagen, kan det være fornuftig å klare deg uten noen ting. Spis mindre hvitt brød, meieriprodukter og sukker! Hvis du velger magert kjøtt, bytt det oftere ut med fisk eller vegetariske og veganske alternativer. Kutt ned på solide måltider generelt. Prøv også å kutte ned på antallet raske karbohydrater. Rett antall måltider er forskjellig for alle, men du har allerede innflytelse på hva du spiser! Du kan også finne flere tips om sunt kosthold under koronavirus -krisen her!

Finn din favoritt trening, så holder du det lenger!

Trening hjemme Trening av muskelgrupper

Tilbehøret

Hantler, sportsballer, yogamatter, sportstau er bare en liten del av tilbehøret til sport. Det er forskjellige teorier i hvilken grad alle disse er nødvendige. Det er motstridende meninger, spesielt for manualer og andre kunstige hjelpemidler for ekstra stress på musklene. Flere eksperter mener det er grunnen til at vi har flere og flere problemer med leddene våre. I tillegg er dette tilleggskostnader for varer som du bare kaster i hjørnet et sted og ikke bruker. De gode videoinstruksjonene gir også tips om hvordan du bytter ut de respektive elementene. En yogamatte kan for eksempel erstattes med noen få tepper. I stedet for manualer kan du bruke flasker. Bøker, forskjellige møbler, trapper kan også brukes på en treningsøkt. Så gå for tilbehør hvis du synes det er veldig nyttig. Men stol på færre og velvalgte artikler.

Det er best å trene om morgenen!

Sport hjemme veldig bra ide menn

Siste tips

Vårt tips er: Finn først ut hva slags sport du skal drive med hjemme. Hold deg til det i minst en uke. Da kan du belønne deg selv med en flott sportsressurs! Det vil ganske enkelt sette deg i humør og motivere deg i tillegg.

Det er et stort utvalg av enkle øvelser 

Hjemmesport er flotte øvelser for hjemmet

Sørg for å styrke ryggen! Når han sitter, er han stresset dobbelt så mye. 

Idrett hjemme Øvelser for rygg og rumpe

Så du kan praktisk talt tone hele kroppen din 

Hjemmeidrettsøvelser for kvinner

Noe tilbehør er verdt det! Velg dette kritisk.

Sport hjemme innovativt tilbehør

Du kan nå oppdage talentet ditt for sport 

Idrett hjemme Øvelser fra gulvet

Sofaen kan brukes veldig godt

Trening på sofaen. Sport hjemme

Mange øvelser er også egnet for gravide 

Øvelser for gravide idretter hjemme

Denne yogaøvelsen fremmer en god natts søvn

Yoga og Pilates for bedre søvn Trening hjemme