Alle tror sikkert at kaffe tross alt bare er egnet for drikke. I mellomtiden er det imidlertid så mange ideer for å fremkalle kaffekreasjoner at selv kaffeprofesjonelle er overrasket over at kaffens magi også er overraskende på andre måter.

kaffe iskrem maskin kaffe pulver espresso

Iskaffen alene er et dikt

Spesielt i sommervarmen er en virkelig avkjølt iskaffe en ideell nedkjøling for ganen. Og ikke bare det. Kroppstemperaturen avkjøles i løpet av få minutter etter at drikken er spist, og sikrer, som et internt klimaanlegg, at kjøling umiddelbart er merkbar. Og slik fungerer det: Den beste og mest smakfulle variasjonen av iskaffe er å servere den med iskaffe og vaniljeis, eller bare smøre isen og kaffen, for det meste espresso, over isen. Et strekk fløte og noen små isvafler å dekorere på toppen, og du har tryllet frem en nydelig iskaffe som også smaker veldig godt. Gjestene vil garantert bli begeistret for dette. Selvfølgelig bør en god kaffemaskin av høy kvalitet ikke mangle for slike kreasjoner og delikatesser. på kaffee-profis.de For eksempel finner du mange forskjellige maskiner sammenlignet i testen. Fordi en ting er viktig: Hvis kaffen ikke smaker godt, er smaken av iskaffen tilsvarende dårlig. Og det trenger det virkelig ikke å være.

kaffe iskaffe deilig is

Café Frappé er hjemme overalt

Alle har sikkert smakt denne kreasjonen med kaffe og iskrem på et tidspunkt. Hvis ikke, bør du definitivt gjøre opp for det. Frappéen ble opprinnelig opprettet i Hellas og har sin sanne opprinnelse også der. Denne deilige drikken ble definitivt født på grunn av en besettelse hos en bareier. Spesielt på Kypros Denne drikken ble drukket av lokalbefolkningen og turister hver dag i sommermånedene. Tilberedningen av frappe er relativt enkel. Vanligvis brukes pulverkaffe til dette, men siden duften av fersk kaffe er mer aromatisk og mer populær, brukes den mest. Nybrygget kommer kaffen i et relativt høyt glass, deretter søtet og til slutt skummet og fylt med isbiter. Hvis du vil, kan du tilsette litt melk og den friske avkjølingen er ferdig, noe som også smaker ekstremt deilig.

Tilbered kaffespesialiteter cafe frappe

For morgengrouches: kaffe smoothie

Ja, det er faktisk sant. Du kan trylle frem en fantastisk smoothie med kaffe. Det er spesielt ideelt for de som ikke liker morgenen som ønsker å drikke en kaffe, men føler absolutt ingen sult og derimot ikke vil forlate huset på tom mage. Alt du trenger å lage er kaffe, som du selvfølgelig har brygget på forhånd. Dette kan være vanlig kaffe, men det smaker best i kombinasjon med frukt når det er en espresso. Den er robust og sterk, men har fortsatt en delikat smak så snart den drikkes i forbindelse med den pureede frukten. Bare legg espresso i glasset, kutt en banan, litt kanel og kast is. Puree det hele forsiktig, ferdig.

Forbered kaffesmoothie friske mynteblader

Tiramisu – den klassiske dårlige

Den absolutte klassikeren i italienske isbarer. Ladyfingers er drizzled og dynket med espresso og lagdelt med mascarponekrem. På toppen av det igjen litt kaffepulver og deretter av, i kjøleskapet. Dette er også et dikt i sommertemperaturer. Og selv om vinteren er det alltid en favorittdelikatesse med kaffe.

  kaffekopp iskrem kaffekopp