kroniske magesmerter som bekjemper magesmerter

Behandle kroniske magesmerter med naturlige midler

Vi vil starte med å si at du definitivt bør oppsøke lege hvis du har kroniske magesmerter. Dette kan bety mye, og i alle tilfeller krever disse symptomene akutt og effektiv medisinsk inngrep. I tillegg til medisinen og reseptene som spesialisten din gir deg, vil du sikkert også bli fortalt hvordan du endrer kostholdet ditt (i hvert fall delvis).

Hva du skal spise hvis du har mageproblemer?

kroniske magesmerter ubehag i magen nyttige tips

Vi vil gjerne hjelpe deg med noen nyttige tips akkurat nå. På denne måten, om nødvendig, kan du raskere bygge tid til legebesøk.

Vi vil gjerne gjøre deg oppmerksom på en ting på forhånd. For mange mennesker er kroniske gastrointestinale problemer knyttet til bakterien Helicobacter pylori. Disse får omtrent 50% fra oss. De kan løpe uten symptomer, men de kan også forårsake alvorlige. Du må ikke ignorere disse, ellers kan det få alvorlige konsekvenser.

Nyttige tips for kroniske magesmerter

ubehag i magen svakhet mage tarmsystemet

Det er et passende kosthold som kan hjelpe med dette problemet, så vel som med magesykdommer forårsaket av andre årsaker. Tipsene her kan også følge behandling med antibiotika.

Hva hjelper??

mageproblemer bekjemper kroniske magesmerter

Mye vitamin C.

Ved kroniske magesmerter vil det hjelpe å ta mye vitamin C. Dette er hovedsakelig visse frukter og grønnsaker. Imidlertid må de ofte konsumeres på en skånsom måte. Ellers kan de irritere magen unødvendig.

Inntak av mye vitamin C.

kroniske magesmerter mage ubehag vitamin c

Ingen kaffe og ingen søtsaker

Det er ekstremt viktig å redusere inntaket av visse matvarer, selv for å unngå dem. Dette er sukker, sjokolade, kaffe, melk, meieriprodukter, rødt og bearbeidet kjøtt. Sure og raffinerte produkter, tomater, eddik, salt og alkohol er også dårlige for mageproblemer.

Spise sunt

kroniske magesmerter magesmerter kaffe med melk

Spicy gjør også vondt

Hvis du har mageproblemer, bør du unngå krydret mat til de er borte. Disse inkluderer rød og svart pepper, muskat, nellik og andre.

Unngå krydret mat

bekjemper mageproblemer krydret mat

Mindre fett

Det er også viktig at du spiser så lite fett som mulig. Dette tenner også slimhinnen i magen og fremmer symptomene.

Stek med lite fett

kroniske magesmerter magesmerter koker med lite fett

Urter som vil forbedre tilstanden din

Det er urter, krydder og til og med matvarer som bør vektlegges. Oregano og oreganosmør er inkludert. Ta mye av det i minst 14 dager. Timian er også veldig nyttig. Mest av alt må du ta vannekstrakt fra den. Så du drikker slik te ofte. Det er viktig at det ikke er veldig varmt, slik at det ikke irriterer magen.

Bruk oregano som en sunn krydder

kroniske magesmerter bekjempe mageproblemer oregano

Timian te

kroniske magesmerter bekjempe mageproblemer urtete

Hvis du elsker indiske krydder, kjøp gurkemeie. Blant annet vil det også øke immunsystemet ditt, noe som er veldig viktig hvis du har mageproblemer.

Gurkemeie og andre indiske krydder

kroniske magesmerter magesmerter indiske krydder

Lakrisrot er effektivt for behandling av kroniske magesykdommer.

 Lakrisrot og lakris er fordelaktige

kroniske magesmerter hva du skal gjøre med mageproblemer lakrisrot

Liker du å spise middelhavsretter med mye løk og hvitløk? Begge grønnsakene har en sterk antibakteriell effekt. Å spise grov og juice fra disse to kan være svært nyttig for magesmerter.

Løk og hvitløk har antibakterielle egenskaper

hva du skal spise for mageproblemer løk og hvitløk